Abone Ol

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na LGBTİ Tepkisi: Gökkuşağı Renklerine Bürünsün...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, LGBTİ’lerin aile yapısını bozmadığını söyleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sert çıktı. Bahçeli, “Adamım diye ortada dolaşmaya hakkı yok” dedi.

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na LGBTİ Tepkisi: Gökkuşağı Renklerine Bürünsün...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, LGBTİ’lerin aile yapısını bozmadığını ifade eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “Adamım diye ortada dolaşmaya hakkı yok” dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konşmada Montrö Sözleşmesi ve “cübbeli-sarıklı general” konularında endişelerini dile getiren 104 emekli amiral hakkında konuştu.

Amirallerin yayınladığı metni “darbe bildirisi” olarak niteleyen Bahçeli, “Eğer bildirinin son hali İP'in yönetiminde olan Ergun Mengi ise bunun izahati yapılmalıdır. Milletimiz yanıt beklemektedir” dedi.


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösteren Bahçeli, şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu milliyetçiliğin ne olduğunu bana da dünyaya da gösterecekmiş. LGBT Türk ailesi yapısını bozuyor mu sorusuna 'Hayır, bozmuyor' diyen birisinin ne milliyetçilikten ne manevi değerlerden söz etmeye, ne adamım diye dolaşmaya hakkı vardır. Kendisine tavsiyemiz, milletimize gölge etmesin, nifak saçan diline hakim olsun, gökkuşağı renklerine bürünerek eylemine ve işine baksın, bizden de uzak kalsın.
“Küçük ortak olmaktan gocunmuyoruz”

İYİ Parti lideri Meral Akşener’e de yüklenen Bahçeli, şöyle devam etti:

Aynı üslup İP'in başkanında da vardır. Bize devamlı 'küçük ortak' diyor. 104 emekli amirale 'zevzek' diyen bu iplikçi başı mahalle aralarında dedikodu yapar gibi konuşmaktadır. Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Büyüklüğün Allah'a mahsus olduğu inancındayız.  Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Büyüklüğün Allah’a mahsus olduğu inancındayız. Kaldı ki, milletvekili sayımızın 48 olduğunun da bilincindeyiz. Küçük diye hafife aldığı partimizi, FETÖ kumandasıyla ele geçirme oyunlarını da unutmuş değiliz. Biz küçük olmasına küçüğüz, ancak Rabbim hiçbir partiyi zilletin küsuratı yapmasın, böylesi bir alçalmayı hiç kimseye nasip etmesin.

Independent Türkçe