Abone Ol

Bahçeli Davutoğlu'na ateş püskürdü! Sen hangi yüzle...

MHP Lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında Kerkük'te çözüm için öneride bulunan Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na çok sert tepki gösterdi.

Bahçeli Davutoğlu'na ateş püskürdü! Sen hangi yüzle...

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu geçen günlerde sosyal medya hesabından Kerkük'te çözüm için gerekli gördüğüm adımları paylaşmayı tarihi bir görev addediyorum diyerek 10 çözüm önerisinde bulunmuştu.

Davutoğlu'nun çözüm önerisi MHP lideri Devlet Bahçeli'yi bir hayli kızdırdı. Bahçeli bugünkü grup toplantısında Davutoğlu'na çok sert eleştirilerde bulunarak ''sıfır sorun enkazı kaldırılmamışken hangi yüzle açıklama yapıyorsun'' dedi. İşte Bahçeli'nin o açıklamaları:

GEREKİRSE BARZANİ YAKALANMALI OPERASYON BAŞLATILMALI

Kerkük Türk’tür ve Türk olarak kalacaktır. Gerekirse Barzani yakalanıp getirilmeli gerekirse askeri girişim havadan ve karadan başlatılmalıdır.

DAVUTOĞLU'NA: KERKÜK'ÜN TÜRKMEN YURDU OLDUĞUNU REDDETTİN

Barzani’ye ‘Kak Mesut’ diyen eski başbakan sosyal medya hesabı üzerinden 10 maddelik bir açıklama yaparak kendini hatırlatma gereği, duymuştur. Bu şahıs Kerkük’ün bütün etnik renkleri barındırdığını söylemiştir. Anlaşıldığı kadarıyla Kerkük’ün Türkmen yurdu olduğunu reddetmiştir.

TÜRKİYE'Yİ BOĞMAK ÜZEREYDİN

Stratejik derinlikle Türkiye’yi boğmak üzereyken görevden el çektirilen bu şahıs sanki sorulmuş gibi tavsiyelerini açıklamıştır.

HANGİ YÜZLE AÇIKLAMA YAPIYORSUN

Sorarım sana durdun durdun da şimdi neden ortaya çıktın. Sıfır sorun enkazı kaldırılmamışken hangi yüzle açıklama yapıyorsun.