Abone Ol

Aziz Yıldırım'ı kızdıran Rus Ceo Dmitri Konov'dan mesaj

Fenerbahçe ile CSKA Moskova arasında oynanan Euroleague finalinde iki takım arasında tansiyonun yükselmesine neden olan tartışmanın taraflarından Rus işadamı Dmitri Konov, tek amacının eşini korumak olduğunu belirterek üzgün olduğunu söyledi.

Aziz Yıldırım'ı kızdıran Rus Ceo'dan mesaj

Fenerbahçe ile CSKA Moskova arasında Berlin’de oynana THY Euroleague final maçının üçüncü çeyreğinde, saha kenarında oturan bir CSKA Moskova taraftarı Fenerbahçe oyuncusu Nikola Kaliniç’e eliyle müdahale etmiş, bu olay saha kenarında kısa süreli bir tartışma yaşanmasına neden olmuştu.

Aziz Yıldırım'ı kızdıran Rus Ceo Dmitri Konov'dan mesaj - Resim: 1Aziz Yıldırım'ı çıldırttılar!

Tartışmanın taraflarından biri olan Kaliniç, pazartesi günü Twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak özür dilemişti. Kalinic, sosyal medya üzerinden olayla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: “Tribünün ilk sırasındaki CSKA taraftarından özür diliyorum, biraz aşırı tepki verdim ama uyandırmam için gerekliydi.”

Sputnik'in haberine göre, Kaliniç’in tartıştığı Rus işadamı Dmitriy Konov da basketbolblogu eurohoops.net üzerinden bir mesaj paylaştı:

“Nikola,

Benim adım Dmitriy. Pazar akşamı Berlin’de sahada kısa ama duygusal bir konuşma yapmıştık

Aziz Yıldırım'ı kızdıran Rus Ceo Dmitri Konov'dan mesaj - Resim: 2Katarina Konks

Geçtiğimiz akşam attığın Twitter mesajı için teşekkür ederim, kabul ediyor ve takdir ediyorum. Benim açımdan ise üzgün olduğumu bilmeni isterim. Her ikimiz de çok duygusallaştık ki bu, ne oyun ne de takımlar için iyi değildi.

Lütfen benim hareketimin tek amacının eşimi korumak olduğunu bil. Seni gücendirmek istemedim. Harika bir maçtı, oyuncular olağan üstü performans gösterdiler, CSKA sonda biraz daha şanslıydı. Sevgilerimle, Dmitriy.”