Abone Ol

Aziz Yıldırım'dan flaş karar! Van Persie...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sezona formsuz başlayan Hollandalı yıldızdan kendini düzeltmesini istedi. Sağlık heyetinden tam kapsamlı rapor isteyen Yıldırım, antrenmana çıkmayan Hollandalı'ya para cezası vermeye hazırlanıyor.

Aziz Yıldırım'dan flaş karar! Van Persie...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yıldız golcü ile bir araya gelerek kendisini bir an önce toparlamasını istedi. Antrenmana çıkmayan RVP'ye ceza verilmesi de gündeme geldi.

Fenerbahçe’de Robin van Persie sıkıntısı devam ediyor. 2 yıldır bir türlü beklenen seviyeye ulaşamayan Hollandalı futbolcunun performansı yönetimi düşündürüyor. Van Persie'nin ağrıları nedeniyle antrenmanlara çıkmaması ve fiziksel anlamda bir türlü istenen seviyeye gelememesi üzerine yönetim harekete geçti.

Başkan Aziz Yıldırım, tecrübeli golcünün durumuyla ilgili sağlık heyetinden kapsamlı bir rapor istedi. Aziz Yıldırım ayrıca Van Persie ile bir araya geldi ve bir an önce kendini toparlamasını gerektiğini söyledi. Yönetimin antrenmana çıkmayan tecrübeli golcüye para cezası vermeyi gündemine aldığı belirtildi.