Abone Ol

Ayrılık 5 gün sürdü, Hadise ve Kaan Yıldırım barıştı

Hadise, 10 aydır aşk yaşadığı Kaan Yıldırım’dan ayrıldığını açıklamıştı. “Hadise fevri davrandı” diyen Kaan Yıldırım, sevgilisinin gönlünü aldı. Hadise’nin Maslak’taki evine elinde çiçeklerle giden oyuncu, aradaki buzları eritip barışı sağladı.

Ayrılık 5 gün sürdü, Hadise ve Kaan Yıldırım barıştı

Hadise ile Kaan Yıldırım şubatta aşk yaşamaya başlamış, ilişkileri 10 ayda 3 kriz atlatmıştı. 35’inci doğum gününde evlilik teklifi alan şarkıcı, 10 Aralık’ta sevgilisi ile kıskançlık nedeniyle kavga etmişti.

11 Aralık’ta “Her şey aşkla güzel. Herkesin yaşamaktan korkmaması gereken tek duygu. Ama bazen aşk olsa da olmuyor. Kaan Yıldırım ile yaşadığım ilişkiyi noktalandırmış bulunuyorum. Kendisine mutluluklar dilerim” açıklamasını yapmıştı.

Kaan Yıldırım ise “Aramızdaki sevgi öyle derin ki, kolay kolay bitmez. Evlilik hazırlığı yapıyorduk. Nedense birden çok fevri davrandı” demişti.

İlk gün Hadise’ye ulaşamayan Kaan Yıldırım bu aşkın mimarı olan Seda Güven’in de devreye girmesiyle Hadise ile mesajlaşmaya, aradaki buzları eritmeye başladı.

15 Aralık’ta da elinde çiçekler, Hadise’nin Maslak’taki evine gitti. Popçunun gönlünü aldı. Geceyi birlikte geçirdiler. Hadise ertesi gün yeniden Kaan Yıldırım’ın evine döndü. Çift, bir daha fevri davranmama ve en ufak olay sonrası ilişkileri hakkında alelacele açıklama yapmama kararı aldı.