Abone Ol

Aydın Doğan'ın mutlu günü!!! Hanzade Doğan'ın düğününde liderler zirvesi!!!

Aydın Doğan'ın kızı Hanzade Doğan ve Osman Boyner'in nikah töreni siyaset dünyasını biraraya getirdi. Bakın düğüne hangi liderler katıldı? Medyafaresi.com Doğan ve Boyner ailelerinin mutluluğunu paylaşıyor. Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyor.

Aydın Doğan'ın mutlu günü!!! Hanzade Doğan'ın düğününde liderler...

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için mecliste buluşamayan iktidar ve muhalefet, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Doğan'ın kızı Hanzade Doğan ile Osman Boyner'in nikah töreni için düzenlenen düğün töreninde biraraya geldi. Doğan Gazetecilik İcra Kurulu Başkanı Hanzade Doğan ile Boyner Sanayi A.Ş İcra Kurulu Başkanı Osman Boyner, dün gece Hilton Convention Center'de düzenlenen muhteşem bir düğünle yaşamlarını birleştirdi.

Vakko Wedding'in düğün organizasyonunu yaptığı törende iktidarı Adalet Bakanı Cemil Çiçek ve Devlet Bakanı Beşir Atalay temsil etti. Muhalefetten ise CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Doğruyol Partisi Genel Başkanı Mehmet Ağar, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer katıldı. Mehmet Ağar düğüne eşi Emel Ağar'la birlikte geldi.



Düğünün konukları arasında; İstanbul Valisi Muammer Güler ile eşi Neval Güler, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Güler Sabancı, Türkan Sabancı, Şevket-Hayırlı Sabancı, Cem-Ümit Boyner, Ferit-Diana Şahenk, Bülent-Oya Eczacıbaşı, Nedret-Ali Taciroğlu, Tülin-Erdoğan Demirören, Revna-Yıldırım Demirören, Şirin-Neşet Yalçın, Osman-Zeynep Çarmıklı, Belma Simavi, Çiğdem Simavi, Heves Ekinci ve Elif Dürüst gibi ünlü simalarında bulunduğu yaklaşık 800 davetli yer aldı.



İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta şahitliği CHP Lideri Deniz Baykal, Adalet Bakanı Çiçek ile gelin ve damadın amcaları Hüsrev Doğan ve Ali Osman Boyner yaptılar. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen düğüne geç katılan Mehmet Ağar ile Erkan Mumcu'nun aynı masada oturdu. Deniz Baykal ve Adalet Bakanı Cemil Çiçek, düğün töreninin bitimine doğru otelden birlikte çıktı. Çıkışta birlikte fotoğraf çektiren Baykal ve Çiçek, daha sonra otelden ayrıldı.