Abone Ol

Aydın Doğan: Artık biraz kaşarlandık mı ne yaptık?

Doğan Medya'nın Demirören Grubu'na satışının ardından Hürriyet gazetesinin binasında devir teslim töreni düzenlendi.

Doğan: Artık biraz kaşarlandık mı ne yaptık?

Medyafaresi.com Anıl Orman - Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan, geçen hafta Doğan Medya'ya veda etti. Bugün de Hürriyet gazetesinde düzenlenen bir tönenle Doğan Medya'yı Demirören ailesine devretti.

Törene, Doğan Grubu Onursal Başkanı Aydın Doğan ile Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yıldırım Demirören de katıldı.

Aydın Doğan ve Demirören Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yıldırım Demirören törende konuşma yaptılar. Aydın Doğan: Artık biraz kaşarlandık mı ne yaptık? - Resim: 1

Aydın Doğan'ın konuşmasının satır başları şöyle:

40 yıl önce bir yolculuğa çıktım. Sadece bu binadan ayrılıyorum. Yine sizin arkadaşınız, dostunuzum. Ben 59 yıl evvel Mecidiyeköy Vergi Dairesi'ne kaydoldum. 40 yıl evvel de basın dünyasına adım attım.

Ben gemiyi kazasız, belasız limana yanaştırdım. Önceki devirlerde çok heyecanlanmıştım ama artık heyecanlanmıyorum. Artık biraz kaşarlandık mı ne yaptık?

Diliyorum, temenni ediyorum, Demirören ailesi bu gemiyi uzun yıllar daha da büyüterek devam ettirecek. 

Aydın Doğan: Artık biraz kaşarlandık mı ne yaptık? - Resim: 2

DEMİRÖREN: BÜYÜK DENİZLERE AÇILMA SIRASI BİZDE

Yıldırım Demirören de medya sektöründe yeni olmadıklarını ifade ederek, "Kalıcı olan kurumlar ve bu kurumlara can veren emekçiler ve gazetecilerdir. Satışa ilişkin gerçeği yansıtmayan şeyler yazıldı. Aklınızda çok soru var. Bunların tek bir cevabı yok, hep birlikte çözeceğiz. Babam Erdoğan Demirören ‘ülkem, bayrağım söz konusuyla her sorunun üstesinden geliriz' der. Şimdi büyük denizlere açılma sırası bizde. Bu yolculuğu hep birlikte yapacağız" diye konuştu.