Abone Ol

Ayça Ayşin Turan'a dudak uçuklatan zam!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Karagül'de Ada karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan dizinin bitmesinin ardından yeni bir projede yer aldı. Turan'ın bu proje için alacağı ücret ise dudak uçuklattı.

Ayça Ayşin Turan'a dudak uçuklatan zam!

4 sezon devam eden 'Karagül' dizisinde canlandırdığı Ada karakteriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Ayça Ayşin Turan, 'Yalancı Sevgilim' adlı projeyle ekran macerasına kaldığı yerden sürdürecek. Turan'ın bu proje için alacağı ücret ise dudak uçuklattı.

3 BİNDEN 6 BİNE YÜKSELTTİ

'Karagül'den bölüm başına 3 bin TL kazanan genç oyuncu, fiyatını arttırdı. Uçankuş TV'nin haberine göre; genç yetenek vergiler, menajerlik ve stopaj dahil yeni yapımcısına 6 bin TL'ye mal olacak. Böylelikle genç oyuncu yüzde yüz zam almış olacak.

YAPIMCI DA DESTEK VERDİ

Diğer taraftan 'Karagül'ün yıldızlarının dizinin yapımcı Şükrü Avşar'la süreli vadeli anlaşmaları olduğu ve yeni projeleri için de ondan izin almak zorunda oldukları öğrenildi. Şükrü Avşar, Ayça Ayçin Turan'ın önünü açmak için başka bir yapımcının yeni projesinde oynamasına müsade ettiği bilgisine ulaşıldı.

mynet