Abone Ol

Avustralyalı siyasetçinin gece kulübündeki görüntüleri ortaya çıktı

Avustralya'da göçmen ve Müslüman karşıtı bir eğilimi olan aşırı sağcı One Nation Partisi'nin üyesi Steve Dickson'ın bir striptiz kulübünde çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

Avustralyalı siyasetçinin gece kulübündeki görüntüleri ortaya çıktı

Dickson'ın genç kadınlarla cinsel ilişkiye girmek istemesi ve elle tacize yeltendiği anların kameraya kaydedilmesi sonucunda çıkan skandal ülke gündemine bomba gibi düştü.

Dickson, skandalın ardından istifasını sundu.

Avustralya’da aşırı sağcı One Nation Partisi’nin senatoda aday gösterdiği deneyimli siyasetçi Steve Dickson’ın bir gece kulübünde çekilen videosu Avustralya gündemine bomba gibi düştü…

Avustralya’daki bir gece kulübüne giderek orada dansçı kadınlarla sohbet eden Dickson daha sonra küfürlü konuşarak dansçıyı uygunsuz bir şekilde elliyor.

İşte o video...

Videolarda Dickson, kadına “para taktıktan” sonra göğüslerini elliyor. Dansçılardan birine “fahişe” diyen Dickson, “Bence beyaz kadınlar bu işi daha iyi biliyor. Ne yaptıklarını biliyorlar, Asyalı kadınlar bilmiyor” ifadesini kullandı. Dickson’ın konuştuğu bir kadına, “Senin göğüslerin ufak” dediği de ortaya çıktı.

Dickson’ın bu açıklamaları hem sosyal medyada hem de ulusal yayınlarda büyük yer bulurken, bugün siyasetçi istifasını sundu. One Nation Partisi’nin lideri Pauline Hanson, Dickson’ın kendisine istifa dilekçesini sunduğunu açıkladı. Hanson, “Steve’in dili ve hareketleri kabul edilemez. Kamu görevi yapmak için aday gösterilen bir kişinin böyle konuşmasını beklemiyorduk” dedi. Dickson ise “Yaptığım açıklamalardan ve hareketlerimden dolayı özür dilerim. Alkolün etkisiyle bunu yaptım” dedi.

Avustralya’da 18 Mayıs’ta yapılacak seçimler öncesinde yapılan anketlerde One Nation Partisi’nin oylarının yarı yarıya azaldığı görüldü. Geçen ay yapılan anketlerde yüzde 8 oranında oy alması beklenen partinin bu hafta yapılan ankette yüzde 4 oy almasının beklendiği aktarıldı.