Abone Ol

ATV Kim Milyoner Olmak İster yarışması bugün var mı? 1 milyonluk soru yayını ne zaman?

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada genç yarışmacı Arda Ayten, 1 milyon liralık soruya kadar geldi. ATV Kim Milyoner Olmak İster yarışması bugün var mı? 1 milyonluk soru yayını ne zaman? Yeni sezon ne zaman başlayacak?

Kim Milyoner Olmak İster yarışması bugün var mı? 1 milyonluk soru ne zaman?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında geçen hafta 19 yaşındaki Arda Ayten 1 milyon liralık soruya kadar ulaşmıştı.

Genç yarışmacı son olarak 250 bin liralık soruyu da doğru bilmişti. Ancak yarışmanın süresinin dolamsı sebebiyle 1 milyonluk soruyu görememişti.

Arda Ayten’in son soruya kadar gelmesinin ardından gözler Kim Milyoner Olmak İster’in yeni bölümüne çevrildi.

Kim Milyoner Olmak İster Hangi Gün? Kim Milyoner Olmak İster yarışması normal şartlarda her Cumartesi akşamı ATV’de yayınlanıyor. Ancak 6 Temmuz Cumartesi günü ATV ekranlarında yabancı bir sinema filmi yayınlandı.

13 Temmuz Cumartesi akşamında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor.

Arda Ayten’in son soruya kadar geldiği bölümün ne zaman yayınlanacağı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

Arda Ayten Kimdir? 19 yaşında Tıp Fakültesinde eğitim gören Arda Ayten, Kim Milyoner Olmak İster adlı bilgi yarışmasında 1 milyon liralık soruya kadar ulaştı. Arda Ayten annesi ile birlikte İskenderun’da yaşıyor.

Arda Ayten yarışmada bu sene 100’ün üzerinde kitap okuduğunu belirtti. 4 tane de kitap kaleme aldığını söyleyen Arda Ayten, en büyük hayalinin ise okudukları kitapları kendi dillerinde okumak olduğunu söyledi.