Abone Ol

Athena yeni sezonda O Ses Türkiye jürisinde olacak mı?

Athena grubunda yer alan ve geçtiğimiz sezon O Ses Türkiye jürisinde yer alan Gökhan ve Hakan kardeşler yeni sezonda yine bu koltukta olup olmayacaklarının ilerleyen günlerde belli olacağını açıkladı

Athena yeni sezonda O Ses Türkiye jürisinde olacak mı?

Hürriyet'e konuşan kardeşlerden Hakan, “O Ses Türkiye size iyi geldi mi?" sorusuna, "Muhteşemdi. Bir okul gibiydi. Çok iyi seslerle vakit geçirdik. Onlarla beraber müzik yapma fırsatı bulduk" dedi.

Gökhan ise, "Gerçekten çok iyi geldi. Şu anda dikkat edin, televizyonda müzikle ilgili hiçbir şey kalmadı. Anadolu’da o kadar büyük zenginlikler var ki... Şu anda The Lizard Wizard adında bir grup dünyayı kavuruyor, hem de Âşık Veysel’in “Kara Toprak” eseriyle. Neden buradan çıkmıyor da oradan görünüyor? Çünkü biz hâlâ kendimizi olmayacak şeylerle oyalayıp yeni şeylere açılamıyoruz. Birbirimizi yermekten, ötekileştirmekten ayağa kalkamıyoruz."

''Eleştiren bir kesim oldu mu?'' sorusuna ise Gökhan, "Hiç olmadı. Bir tek bazı müzisyen arkadaşlar yarışma için “O yarışmacılara sonrasında ne oluyor” gibi birtakım eleştiriler getirdi. Bunu açıklayayım. Oradaki insanların belki birçoğu sahneye çıkamayacak. Ama barlarda ya da ufak mekanlarda konserler yapmaya başlıyorlar. Seslerini Türkiye’ye tanıtıyorlar. Daha ne olsun?" diyerek yanıt verdi.

O SES TÜRKİYE JURİ KOLTUĞUNDA OLACAKLAR MI?

Önümüzdeki sezon da jüri koltuğunda olup olmayacakları hakkında konuşan ikiliden Gökhan, "Acun (Ilıcalı) “Survivor” bittikten sonra dönüyor. Daha Acun’la daha konuşmadık. O döndükten sonra konuşacağız. Bu sene yeni bir albüm çalışmasına girmek istiyoruz." açıklamasını yaptı.