Abone Ol

Atatürk makyajından Abdurrahim Albayrak çıktı

Müjdat Gezen'in, 10 Kasım'da galasını yaptığı yeni oyunundaki Atatürk karakteri için Dünyaca ünlü makyöz 3 saat uğraştı. Ancak ortaya Atatürk yerine Galataray eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak çıktı.

Atatürk makyajından Abdurrahim Albayrak çıktı

Atatürk’ün, ölümünden 77 yıl sonra günümüz Türkiye’si ve değerleriyle yüzleşmesini anlatan, Müjdat Gezen’in yazıp yönettiği "Atatürk Geldi"nin galası önceki gün İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde yapıldı.

"ATATÜRK'ÜN EMRİNDE YAŞAMAYI ÇOK İSTERDİM"

Gezen, "Oyunu yazmak için 1 yıl çalıştım ve 2 ayda tamamladım. Atatürk’ün emrinde yaşamayı çok isterdim. Nitekim bu oyunda ona kavuşuyorum. 10 Kasım’da onun kurduğu cumhuriyette yaşadığımız için mutluyuz, onsuz olmaktan ise üzgünüz. Atatürk hepimizin en büyük sevdası. Sahip çıkalım" dedi.

OYUNCU ATATÜRK'E DEĞİL, ABDURRAHİM ALBAYRAk'A BENZEDİ

Oyuncu Barış Taşkın’a 3 saat süren bir çalışma sonucu Atatürk makyajı yapıldı. Taşkın’ın makyajını yapan dünyaca ünlü makyöz Derya Ergün, "Atatürk benim için çok önemli bir lider" dedi.

Ancak makyajdan sonra sosyal medyada oyuncunun Atatürk'e değil Abdurrahim Albayrak'a daha çok benzediği yorumları yapıldı.