Abone Ol

Ata Demirer Başbakan'dan ne istedi? İşte o ilginç talep!

Ünlü şovmen Ata Demirer, Başbakan Erdoğan'dan çok özel bir şey istedi. İşte bakın o şey ne?...

Ata Demirer Başbakan'dan ne istedi? İşte o ilginç talep!

Ünlü şovmenlerin tam kadro katılacağı 'Demokratik açılım'ın ikincisi bugün gerçekleşiyor. Açılımda Ata Demirer'in isteği çok farklı: Başbakanıma dokunmak istiyorum.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sanat dünyasıyla gerçekleştirdiği "Demokratik Açılım" toplantılarının 2'ncisini bugün Dolmabahçe Sarayı'nda gerçekleştirecek. Erdoğan ikinci buluşmayı sinema, tiyatro dünyasının önemli isimleri ve stand-up'çılarla yapacak.

Toplantı Dolmabahçe Sarayı'nda yine kahvaltı şeklinde gerçekleştirilecek. Toplantıya tam kadro katılması beklenen ünlü şovmenlerin görüşleri şöyle:

MEHMET ALİ ERBİL: Bu davayı ne polis, ne asker, ne de siyaset çözer. Bu davayı cesur bir ekip ile milletçe çözebiliriz. Ben susarsam, o susarsa herkes susarsa nasıl çıkar bu ülke aydınlığa. Bizi susmamamız için çağırıyorlar. Önceden sanatçıların şahitliği bile geçersiz sayılıyordu. Bugün Türkiye'nin kanayan bir yarasında bizden yardım, destek istemeleri çok önemli bir adım bu bir milat. Ben daha önce de kendi programımda Türk toplumunda yapılan haksızlıkları dile getirirdim. Başbakan'la ya da hükümetle alakalı bir durum değildi.

ŞAHAN GÖKBAKAR: İnsanların mutluluğu için üstüme düşen ne varsa yapmaya hazırım. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bir kenetlenme vardı, o elektriği sürekli yaşamamız gerektiğini düşünüyorum. Geri kalanı teferruat. Açılım şöyle mi olacak falan. Önemli olan insanların özgürce, sistemi doğru yaşayarak mutlu bir şekilde yaşamasını sağlamak.

ATA DEMİRER: Başbakan'a dokunma ihtiyacı hissediyorum. O zaman belki güvenebileceğim, sevebileceğim. O zaman aramızda bir fark olmadığını hissederim, bakarım gözlerinin içine; güveniyor muyum, güvenmiyor muyum görürüm.