Abone Ol

Aşk Laftan Anlamaz 10. bölüm fragmanında romantik anlar!

Aşk Laftan Anlamaz 10. bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Aşk Laftan Anlamaz 10. yeni bölüm fragmanında Murat Hayat'ın peşini bırakmıyor. 10. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen detayları haberimizde..

Aşk Laftan Anlamaz 10. bölüm fragmanında romantik anlar!

Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği Aşk Laftan Anlamaz'ın oyuncu kadrosunda; Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak gibi usta isimler yer alıyor. 7 Eylül Çarşamba saat 20:00'da ekrana gelecek olan Aşk Laftan Anlamaz Show Tv ekranında izleyenleri ile buluşacak.


AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 9. bölümünde; Murat, söylediklerinden sonra Hayat’ı bir daha görmeyeceğini düşünmektedir. Fakat ertesi gün onu karşısında bulur. Hayat, ne olursa olsun güçlü durma kararı almıştır. Hatta Didem ve Murat’ın düğün hazırlıklarına yardımcı olur.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 10. BÖLÜM FRAGMANI

Doruk, yıllık check-upını yaptırmak için Aslı’nın çalıştığı hastaneye gider. Kerem de İpek’in babası Cevat’la tanışır. Derya, Didem’e her konuda yardımcı olmaktadır. Murat’la aynı evde yaşamaları için Nejat’ı doldurur. Tekstil sektörünün önde gelenleriyle düzenlenen bir gecede Hayat, gecenin yıldızı olur ve başka bir iş teklifi alır. Üstelik İpek, Hayat’ın onun için aldığı avansı ödeyecek paraya sahiptir. Hayat, Sarte’den ayrılacak mıdır?