Abone Ol

Aşırı dinci Akit gazetesi Acun Ilıcalı'yı hedef aldı! FETÖ'nün reklamını yapıyor..

Hükümete yakınlığıyla bilinen ve aşırı dinci çıkışlarıyla tanınan Akit gazetesi, TV8'de yayınlanan 'Recep İvedik 4' filminin reklam aralarının Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yayın organı Zaman gazetesinin reklamı ile doldurulduğunu öne sürdü.

Akit, Acun Ilıcalı'yı hedef aldı! FETÖ'nün reklamını yapıyor..

Yeni Akit adlı gazetenin hedefindeki isimler arasına Acun Ilıcalı da eklendi.

Acun Ilıcalı'nın Yeni Akit'e yapılan "saldırı" haberini de sitesinden kaldırdığını belirten gazete, Ilıcalı'nın yarışmalarının da "FETÖ'cü kaynadığını" yazdı.Kaynak: Acun Ilıcalı Yeni Akit'in hedefinde!

İşte Akit gazetesinin o haberi:

Digiturk'ün FETÖ'ye ait TV kanallarını yayından çıkarması üzerine, birçok gazete ve televizyon kanalı da bunların ihanetlerini görüp PR çalışmalarına alet olmamıştı. Ama Acun Ilıcalı'nın TV8'i FETÖ'nün bu oyununa alet oldu.

Türkiye Haber Merkezi'nin haberine göre, 2015'te TV'de yayınlanan 'Recep İvedik' serisinin 4.filminde reklam aralarını neredeyse kapatan 'Zaman gazetesi' görenleri hayrete düşürmüştü. Her defasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan sevgi ve saygısını dile getiren Acun Ilıcalı'nın TV 8 ekranlarını FETÖ'cülere açması ise büyük şaşkınlığa neden olmuştu.

Yaşanan skandalların ardından duyarlı Müslümanlar artık Acun'un programlarını seyretmiyor.

Darbe girişiminin başarısız olmasının ardından Paralel İhanet Çetesi mensubu bazı hainlerin ilk önce Acun Ilıcalı'nın program yaptığı ülkeye kaçması da dikkatlerden kaçmadı.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ise, 18 Ağustos'ta kaleme aldığı köşe yazısında Acun Ilıcalı'nın yarışma programlarına tepki göstermişti.

Ahmet Hakan, konuya ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı: "Acun’un yarışmalarına katılan yarışmacılardan biri daha FETÖ’cülükten içeri düşmüş. FETÖ yüzünden kurumlar kapatılırken, sınavlar yenilenirken, kayyumlar atanırken... FETÖ’cü kaynayan Acun’un yarışmalarına neden el atan yok?"

YENİ AKİT