Abone Ol

Ashley James büyük göğüsleri olduğu için ceza almış

Medyfaresi.com Dış haberler: Sunucu Ashley James 14 yaşındayken büyük göğüsleri olduğu için öğretmeni tarafından cezalandırıldığını söyledi.

Ashley James büyük göğüsleri olduğu için ceza almış

Sunucu ve DJ olan Ashley James okuldaki bir öğretmeni tarafından büyük göğüsleri olduğu için ceza aldığını açıkladı.

Televizyon yıldızı Ashley James, Kate Thornton'a verdiği röportajda 14 yaşındayken okulda erkek kardeşine sarılırken öğretmeninin kendisini gördüğünü ve ona büyük göğüsleri olduğu için ceza verdiğini söyledi

Ashley James büyük göğüsleri olduğu için ceza almış - Resim: 1

Ashley James yaşadığı olayı şu sözler ile anlattı:

" 14 yaşındaydım ve o yaştaki bir genç kıza göre iri göğüslere sahiptim. Göğüslerimin ölçüsü o zaman da 34GG boyutundaydı. Okulda erkek kardeşime sarılıyordum ve sarıldığımı gören bir öğretmenim beni yanına çağırdı. Öğretmenim bana sokaktaki insanlar sarıldığın kişinin erkek kardeşin olmadığıı düşünebilir, ve çok büyük göğüslerin olduğu için erkek çocuğunu göğüslerinin arasına alıyormuşsun gibi gözükebilirsin, o yüzden cezalısın dedi."

"Öğretmenim sözüne artık böyle kıyafetler giymemelisin erkekler arkandan iğrenç şeyler söyler diyerek devam etti.Bütün arkadaşlarım öğretmenimin bana yasakladığı kıyafetleri giyiyordu, ben neden giyemezdim? 14 yaşında bir kız çocuğu olarak niye erkek kardeşime sarılmamam gerektiğini ve giyinme şekilimin neden yanlış olduğunun söylendiğini anlayamamıştım. "

Ashley James büyük göğüsleri olduğu için ceza almış - Resim: 2

" Öğretmenim bana büyük göğüslerim olduğu için ceza vermişti ve ben o zamanlar cinsellik nedir bilmiyorum. Vücudum ve büyük göğüslerim olduğu için hep hafif bir kadın sanıldım ve ahlaki değelerim sorgulandı. İnsanlar beni büyük göğüslerim olduğu için o kadar yargıladı ki kapalı giyinmeye, makyaj yapmamaya ve ihtiyacım olmamasına rağmen gözlük takmaya başladım."