Abone Ol

Arka Sıradakiler'in çılgın kızı Zehra gerçek hayatta nasıl?

Genç oyuncu Pelin Akil yaklaşık 2 senedir “Arka Sıradakiler” dizisinde sıra dışı bir karakter olan Zehra’yı başarıyla canlandırıyor.

Arka Sıradakiler'in çılgın kızı Zehra gerçek hayatta nasıl?

Oyuncu sette oyun dendiğinde Pelin olmaktan tamamen çıkıp Zehra olduğunu, her şeyin Zehra ekseninde döndüğünü belirtiyor. Her bölüm sonrası bir sonraki bölümün senaryosunu merakla beklediğini de  sözlerine ekleyen Akil, şimdiye kadar Zehra karakteri için, önceleri Hollanda’dan gelen bir asi kızı, ardından  bir kleptomanı canlandırmış.  Dizide karakterin başına gelenler bununla da bitmemiş. Uyuşturucu bağımlısı olmuş, tecavüze uğramış . Arka Sıradakiler’in Zehra’sı şu sıralar konservatuarda müzik okuyan bir üniversite öğrencisi.

PELİN AKİL FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYINIZ

Pelin Akil  süprizlerle  dolu Zehra karakterini canlandırmanın  kendisi için bir şans olduğunu söylerken, karakterle ilgili düşüncelerini ise şöyle açıklıyor; "ben bile Zehra’nın neler yapabileceğini kestiremiyorum. Böyle delidolu bir karakteri oynamak, hayatta başıma gelmeyen şeyleri deneyerek öğrenmek, kendimi Zehra’nın yerine koymak, bana çok şey öğretiyor. Zehra çok güçlü bir karakter. Yaşadığı onca olumsuzluklara rağmen, onca yaşam mücadelesine rağmen, hayatta  mutlu olacak bir şeyler bulabiliyor."

Akil, Zehra karakteri ile tek benzerliklerinin ise müzikle ilgilenmesi ve adaletsizliğe karşı tahammül edememesi olduğunu belirtiyor.