Abone Ol

Arda Turan'dan şampiyonluk yorumu! Beşiktaş...

Barcelona'da forma giyen Arda Turan, Lig Tv'de yayınlanan programa katıldı. Yıldız futbolcu merak edilen soruları yanıtladı.

Arda Turan'dan önemli açıklamalar

Lig Tv'deki Lig Merkezi programına evinden bağlanan Arda Turan, önemli açıklamalarda bulundu. Yeni sezona iyi başlayan Arda Turan bu konu hakkında değerlendirmelerde bulunurken, '"Sezona fizik olarak daha iyi başladım. Kendimi iyi hissediyorum. İnşallah bu şekilde devam eder. Önemli olan kupalar, şampiyonluklar kazanmak. Barcelona'da sabah takımla antrenman yapıyorum akşam da kendime özel çalışmalar yapıyorum. Her şey yolunda, iyi gidiyor' ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istediğini söyleyen Arda Turan, 'Koleksiyonumda Şampiyonlar Ligi kupası eksik, Milli Takım'da da Dünya Kupası oynamadım henüz. Bunları başarmak istiyorum. Hayalperest bir insanım. Futbolculuğum sonrasında da futbolcun içinde olmaya devam etmek istiyorum' dedi.

Galatasaraylı Selçuk İnan'a gelen eleştiriler için Turan, 'Ben burada ancak bir Galatasaray taraftarı olarak yorum yapabilirim. Nigel de Jong transferi, Bruma'nın performansı, yeni gelenler. Hepsi çok iyi. Üstelik Galatasaray'ın orta sahasında Selçuk İnan gibi bir efsane var. Konuşulanların aksine kötü oynadığını da düşünmüyorum. 3 maçta yalnızca 1 beraberlik aldık. Biz bu ligi kazanbilecek güçteyiz. Eren Derdiyok'u da çok beğeniyorum. Galatasaray'a çok hizmet verecek. İnşallah Galatasaray olarak kendi futbolumuza bakarsak daha başarılı oluruz diye düşünüyorum' şeklinde konuştu.

Galatasaray'ın maçlarını kaçırmamaya çalıştığını söyleyen Barcelonalı Arda Turan, 'Spor Toto Süper Lig'i takip ediyorum. Galatasarayımızın maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum. Bu sene zor bir lig var. Beşiktaş çok formda, iyi oynuyor. Başakşehir sistem takımı. Bursaspor da öyle. Ancak duygusal bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum. İnşallah şampiyon biz (Galatasaray) oluruz' dedi.