Abone Ol

Antalya'da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!

Antalya’da sanayide çalışan 13 yaşındaki çocuğu istismar ettiği iddia edilen 55 yaşındaki adam, durumu fark eden iş yeri sahibi ve diğer esnafın da yardımıyla yakalandı.

Antalya'da 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!

Antalya’da sanayide çalışan 13 yaşındaki çocuğu istismar ettiği iddia edilen 55 yaşındaki adam, durumu fark eden iş yeri sahibi ve diğer esnafın da yardımıyla yakalandı. Dükkan içine sokulup polis gelinceye kadar kaçmasına izin verilmeyen şüpheli, olay yerine gelen polise teslim edildi.

İş yerinden çıkartılması sırasında vatandaşların şüphelinin üzerine yürümesi üzerine polis araç kapılarını kapatıp çevre güvenliğini aldı.

Olay, öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sanayideki bir iş yerinde başka bir olaya bakmak için güvenlik kamerasını inceleyen iş yeri sahibi, dükkanın içerisinde E.K.’nin (55) 13 yaşındaki çırağı H.G.’yi istismar ettiğini gördü.

Bu sırada dükkana gelen E.K.’yi sanayi esnafı yakalayarak dükkan içerisine soktu. Burada tutulan E.K., polise ihbar edildi. Olay yerine gelen ekipler, şahsı polis otosuna bindireceği sırada sanayi esnafının tepkisiyle karşılaştı. Esnaf şahsın üzerine yürüyünce polis taciz şüphelisini otosuna bindirip kapısını kapattı. E.K., polis merkezine götürüldü.

(İHA)