Abone Ol

Annemizi Saklarken Reytinglerde Ne Yaptı? 2. Bölüm Fragmanı Yayınladı

Hande Doğandemir ile Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünün reyting sonuçları merak konusu oldu.

Annemizi Saklarken Reytinglerde Ne Yaptı? 2. Bölüm Fragmanı Yayınladı

Annemizi Saklarken isimli Star TV dizisinin ilk bölümü 8 Aralık Çarşamba akşamı yayınlandı. Hande Doğandemir ile Kutsi’nin başrollerinde yer aldığı dizinin ilk bölümünün reyting sonuçları çok merak ediliyordu. O sonuçlar ortaya çıktı.

Star TV’nin bu sezon yayınladığı diziler arasında hikayesi ile en çok öne çıkan yapımların başında Annemizi Saklarken geliyor. Ancak dizinin reyting başlangıcı beklentileri karşılamadı. Düşük gelen oranlar ile büyük bir şok yaşandığını söyleyebiliriz.

Annemizi Saklarken projesi ortalamanın çok altında reytingler ile hiç bir kategoride ilk 10 program arasına giremedi. Bu Star TV ekranındaki kötü başlangıçlardan birisi olarak kayıtlara geçti.

Geçen hafta Kaderimin Oyunu dizisi ilk bölümü ile yayınlanmış ve ortalaya yakın oranlar alarak iyi sayılabilecek bir başlangıç yapmıştı.

Ancak Annemizi Saklarken dizisinde bu gerçekleşmedi. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında 14. sırada yer alabilen dizi, AB’de ise günü 12. olarak bitirdi. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz gibi en iyi reytingleri alan iki dizinin karşısında Star TV yapımının yükseliş fırsatı olsa da ortalama oranların üzerine çıkması zor görünüyor.

Dizinin ilerleyen bölümlerinin daha iyi sonuçlar getirmesi bekleniyor. İkinci bölümü 15 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan dizinin hikayesi daha sert şekilde devam edecek.

İŞTE 2. BÖLÜM FRAGMANI: