Abone Ol

ANALİZ!!! Bu işler "En uzun penis yarışması" düzenlemeye benzemez Emre Aköz!!!

Sabah yazarı Emre Aköz, kendi haline bakmadan, İlhan Selçuk'a inanılmaz hakaretler yağdırdı. Sabah'ın yeni çizgisine en yakışan "köşe azarı" olduğunu ispatladı.

ANALİZ!!! Bu işler "En uzun penis yarışması" düzenlemeye benzemez Emre...

Sabah'ın mahalle kabadayısı kıvamındaki köşe azarı (Y unutulmuş değil) Emre Aköz, Cumhuriyet gazetesi başyazarı İlhan Selçuk'un gözaltına alınıp, serbest bırakılmasından sonra ağır hakaretlerle dolu bir yazı yazdı.

Emre Aköz, sanki "İlhan Selçuk niye tutuklanıp cezaevine atılmamış, hatta hemen idam sehpası kurulup asılmamış" dercesine kin ve nefretini kusmuş bu yazıda..

İktidar ve "Cemaat" yanlısı internet siteleri, bu yazıyı uzun uzun manşetlerinde tuttular. Hepsi çok memnun. Keyiflerine diyecek yok.

Peki kim bu Emre Aköz?

Düne kadar öğrencisi olmakla övündüğü Şerif Mardin'e bile laf edebilen, bedava yemek yediği lüks mekanların reklamını köşesinde yapabilen, işine gelmediği an küfürbaz bir saldırganlıkla yazılar döşenen bir sahte demokrat...

İyi güzel de sormazlar mı adama...

Düne kadar porno dergilerinde parlattığınız kariyeriniz, "En uzun penis" yarışmalarındaki bilgi ve tecrübeleriniz, İlhan Selçuk'a hakaret etme hakkını size verir mi?

"Takunya yalayıcısı" bir cemaat kalemşörü olmaktan başka bir özelliğiniz yokken, İlhan Selçuk'u nasıl oluyor da "Postal yalayıcısı" ilan ediyorsunuz?

İlhan Selçuk gazeteci değil, Şerif Mardin de sosyolog değil... Peki siz kimsiniz?

Şimdi bunları yazdık diye muhtemelen Emre Aköz bize de saldırıp küfür yağdıracak.

İlhan Selçuk, tam bir beyefendi olduğu için bu adamı da muhatap almayacaktır ama, Medyafaresi bunun için var.

Yani haddini bilmezlere, sınırlarını göstermek için...

Medyafaresi