Abone Ol

Anadolu Ajansı’ndan Sayısal Loto skandalı!

Anadolu Ajansı, sayısal loto sonuçlarını açıklarken büyük bir skandala imza attı. Bu hafta 6 rakamı da bilen kimse olmadığını duyurup, “Çekilişte 6 bilen çıkmayınca 2 milyon 638 bin 934 lira devretti” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı’ndan Sayısal Loto skandalı!

Anadolu Ajansı, dün akşam Kırklareli'den bir kişinin 2.6 milyon lira kazandığı Sayısal Loto çekilişini "Çekilişte 6 bilen çıkmayınca ikramiye devretti" ifadesiyle duyurdu. Ancak Milli Piyango’nun resmi internet sitesinde; Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde bir kişinin 6 rakamı da bilerek 2 milyon 638 bin 934 liralık ikramiyeyi kazandığı ifade edildi.

AA tarafından abonelerine geçilen haberde “Çekilişte 6 bilen çıkmayınca 2 milyon 638 bin 934 lira devretti” ifadesi kullanıldı. Ancak Sayısal Loto sonuçlarının açıklandığı Milli Piyango’nun resmi internet sitesinde; Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde bir kişinin 6 rakamı da bilerek 2 milyon 638 bin 934 liralık ikramiyeyi kazandığı duyuruldu.

Türkiye Varlık Fonu’nun geçen yıl ağustos ayında gerçekleştirdiği Milli Piyango ihalesini Demirören-SISAL ortaklığı kazanmıştı. Milli Piyango, 10 yıl boyunca Demirören ve İtalyan ortağı tarafından işletilecek.