Abone Ol

Amcaları tecavüz etti hamile kaldı! İğrençlik ötesi!

Zonguldak'ta önce ölen babası M.P., ardından da amcalarının birçok kez tecavüzüne uğradığı iddia edilen 15 yaşındaki H.P. hamile kaldı.

Amcaları tecavüz etti hamile kaldı! İğrençlik ötesi!

İki amca M.P. ve İ.P. tutuklanırken, 7 aylık hamile olan H.P. devlet korumasına alındı. Bebeğin babasının ise doğumun ardından yapılacak DNA testleri ile belirleneceği, gerekirse ölen babadan da mezarı açılarak örnek alınacağı belirtildi.

4 çocuk annesi M.P., 9 Kasım günü bir süredir adet görmeyen kızı H.P.'yi, büyük kızı ile birlikte Çaycuma Devlet Hastanesi'ne gönderdi.

Burada yapılan muayenede H.P.'nin 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Doktorların durumu polise bildirmesi üzerine H.P., 14 Nisan'da çalıştığı özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 48 yaşında ölen babası M.P. ve iki amcasının tecavüzüne uğradığını söyledi. H.P. psikolog nezaretinde verdiği ifadesinde, babası M.P.'nin ilkokul 6'ıncı sınıftan itibaren kendisine evde tecavüz ettiğini, 7'inci sınıftan itibaren de aynı sokakta oturan amcası M.P.'nin tecavüzüne uğradığını söyledi. H.P., yaz tatilleri ve bazı hafta sonları gittikleri köyde de diğer amcası İ.P.'nin kendisiyle ilişki kurduğunu anlattı.

2 AMCA TUTUKLANDI

Bunun üzerine M.P.'nin amcaları Konya'da çalıştığı taş ocağından malulen emekliye ayrıldıktan sonra bir tomruk atölyesinde çalışmaya başlayan 3 çocuk babası M.P. ile maden işçisi olarak çalışan 2 çocuk babası İ.P. gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadeleri alınan ve suçlamayı kabul etmeyen M.P. ve İ.P., çıkartıldıkları nöbetçi mahkemece 'küçük yaşta çocuğa tecavüz' suçlamasıyla tutuklanarak Zonguldak M Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Soruşturma kapsamında ifadesi alınan küçük kızın annesi M.P., eşinin bir defasında kızıyla ilişkiye girdiğini fark ettiğini, sorduğunda ise eşinin bunu kabul etmeyerek tepki gösterdiğini söyledi.

H.P. KORUMA ALTINDA

İlköğretimi bitirdikten sonra liseye devam etmeyen ve şu anda hamileliği 7 ayı geçen H.P., Zonguldak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından devlet korumasına alındı. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı'nın 'Ruh sağlığı bozulmuştur' yönünde rapor verdiği H.P., 1 ayı aşkın süredir kaldığı Merkez Çocuk Yuvası'ndan dün akşam otobüsle Samsun'daki bir devlet yurduna gönderildi. Bir hemşire nezaretinde Samsun'a giden H.P., otobüse binerken yuva görevlilerine sarılarak vedalaştı.

Bebeğin babasının belirlenmesi için, doğumun gerçekleşmesinin ardından bebekten ve tutuklu iki amcadan alınacak örnekler ile DNA testi yapılacağı bildirildi. Bebeğin babasının M.P. ve İ.P. olmadığının belirlenmesi halinde, ölen baba M.P.'nin mezarının açılarak DNA testi yapılacağı bildirildi.