Abone Ol

Aliye Sinan'ı mı, yoksa Deniz'i mi seçecek? Müthiş dizide final ne zaman?

İki yıldır reyting rekorları kıran 'Aliye' 4 hafta sonra bitecek. Gözler Aliye'nin vereceği kararda. Aliye iki çocuğunun babası Sinan'la yeniden birlikte mi olacak, yoksa Deniz'e mi dönecek?.

Aliye Sinan'ı mı, yoksa Deniz'i mi seçecek? Müthiş dizide final ne...

atv'nin reyting rekortmeni dizisi Aliye, 4 hafta sonra bitiyor. Aliye aldatılmayı sineye çekip çocuklarının babası Sinan'a mı, yoksa bırakıp giden Deniz'e mi dönecek? Aliye ikisini de hayatından silebilir mi?

Erkek aldatıyor, kadın boşanıyor. Son günlerde birçok kişi Aliye dizisi ile başlayan tartışmayı devam ettiriyor. Aliye de Sinan tarafından aldatılmış ve boşanmıştı. Aliye zor günleri sevgilisi Deniz'in desteği ile atlatmış ve çocuklarına kavuşmuştu. Dizideki gibi, son günlerde aldatılan kadın olayı sineye çekmiyor ve boşanmayı seçiyor. Mehmet Germiyanlıgil 10 yıllık eşi Elif Germiyanlıgil'i Derin Mermerci ile, Cem Hakko 23 yıllık eşi Betina Hakko'yu Ronit Gülcan ile, Tuba Ünsal eşi Cem Cantaş'ı Yalın'la, Murat Varol 5 yıllıkeşi Gülşen'i manken Oxana'yla, Pınar Altuğ Umut Elçioğlu'nu Tony Teodoridis ile, Buğra Özçetin eşi Şenay Akay'ı Yasemin Hadivend ile aldatıp boşandı. Hülya Avşar da Kaya Çilingiroğlu tarafından defalarca aldatıldı.

SİNEYE ÇEKENLER
Emel Acar, Erdal Acar tarafından defalarca aldatılıp sessiz kaldı. Tamer Karadağlı Arzu Balkan'ı iki hayat kadınıyla aldattı. Ömer Dinçkök Ayşegül Dinçkök'ü Rita Fink'le aldattı. Ayşegül Dinçkök çapkınlığı görmezden geldi. Ömer Dinçkök'ün adı son yıllarda manken Nigar Talibova ile anılıyor.

Ne dediler?

Eski eşine dönecek
Bence eski eşini tercih edecek, çünkü çocuklarının sevgisi doktor Deniz'e olan aşkından da büyük. Arda ile Ayşe'yi babalarından ayırmak istemediği için bence Sinan'ı tercih edecek.
EBRU ŞALLI

Deniz'i tercih etmeli
Diziyi kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Bence günlerdir çocuklarına kavuşmak için savaştı, artık aşk için savaşıp doktor Deniz'i tercih etmelidir. Yani aşkının peşinden gitmelidir.
ECE GÜRSEL

Yeni hayat kuracak
Bir suda iki kez yıkanılmaz. Bence Aliye aşkı tercih ederse başka taraftanfedakarlık edecek, çocuklarını tercih ederse aşkından fedakarlık edecek. Bence ne çocuklarının babasını yani Sinan'ı ne de doktor Deniz'i tercih edecek. Aliye, çocuklarıyla yeni bir yol çizecek.
TUĞBA ÖZAY

Çocukları düşünecek
Aliye çocuklarını aşktan da öte sevdiği için eski eşini tercih edecek. Çünkü çocuklarını baba sevgisinden uzak tutmak istemeyecek. Tabii ki mutlu son yani Deniz'i tercih etmesini isteriz ama mantığın da ön planda olduğu bir final olacak gibi geliyor bana.
IRMAK ÜNAL


Sabah