Abone Ol

Alişan'ın sevgilisi Buse Varol kimdir?

Buse Varol kimdir? sorusu, Alişan'ın Varol ile sevgili olduğu haberi sonrası gündeme geldi. İşte Dostlar Mahallesi dizisinde Alişan ile rol arkadaşı olan Buse Varol kaç yaşında ve Buse Varol nereli olduğuna dair bilgiler...

Alişan'ın sevgilisi Buse Varol kimdir?

Buse Varol, Alişan ile Dostlar Mahallesi'ndeki rol arkadaşlığını aşka dönüştürdüğü ortaya çıktıktan sonra çok merak edilmeye başlandı.

Alişan en son Esra Erol'un kardeşi Eda Erol ile nişanlanmış ancak kısa süre sonra birliktelik sona ermişti.

Peki Alişan'ın yeni sevgilisi Buse Varol kaç yaşında ve nerelidir? İşte Buse Varol'a dair detaylar

BUSE VAROL KİMDİR?

Buse Varol, 1990 yılında Manisa'da doğdu. Üniversiteyi Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Bölümünden mezun oldu. 2 yıl kadar özel bir eğitim kurumu olan Dershanede stajyer öğretmenlik yapmıştır. Ailesinden ayrı yaşayan güzel oyuncunun Liseye giden bir erkek kardeşi vardır.

2012 yılında düzenlenmiş olan Miss Turkey güzellik yarışmasına katıldıktan sonra ün kazanan güzel oyuncu uzun süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk alanına geçmiştir. Mota Ayla Algan, Ümit Çırak, Müfit Aytekin ve Bahar Kerimoğlu Özel Ders almıştır.

Tozlu Yollar dizisinde Şerife karakterini canlandıran Varol ayrıca Arka Sokaklar Dizisinde Yasemin İsimli bir Polis memurunu canlandırmıştır. Güzelliğiyle ön plana çıkmayı başaran oyuncumuzun fiziksel özellikleri de dikkat çekmektedir; 174 cm boyunda, 56 kg, saç rengi kumral göz rengi ise mavidir.

BUSE VAROL'DAN SEVGİLİSİ ALİŞAN'A YANIT

Alişan, sevgilisi Buse Varol ile çekildiği romantik selfie'yi sosyal medya hesabından paylaştı. Mutluluğu gözlerinden okunan 41 yaşındaki şarkıcı, Instagram'da yayınladığı fotoğrafa, "Hoşgeldin yanıma, hayatıma hoşgeldin" notunu düştü. Alişan, binlerce beğeni alan paylaşımına, sevgilisini etiketlemeyi de ihmal etmedi.

Buse Varol'dan sevgilisine yanıt gecikmedi. Genç oyuncu, Alişan'a yaptığı bu paylaşımla karşılık verdi: "Bazen neden, nasıl diye sorgulamazsın hayatı... Sadece akışına bırakırsın ve sen mucizeleri değil, mucizeler seni bulur. Hayatıma gelmeni sevgiyle kabul edip, şükredip susuyorum. Hoşgeldin"

(f5haber)