Abone Ol

Alişan ve Çağla Şıkel'den dizi sürprizi!

Alişan, hayranlarına müjdeyi verdi. Daha önce Cennet Mahallesi'nde Çağla Şıkel ile beraber rol alan ünlü isim, yeni dizi müjdesi verdi. Alişan ile Çağla Şikel'in beraber rol alacağı dizinin komedi temalı olacak...

Alişan ve Çağla Şıkel'den dizi sürprizi!

Yeni şarkısı 'Uslu Dururum' ile sevenleriyle buluşan Alişan, Baba Radyo'da 'Babanın Kızı Ayşe' programına konuk oldu. Yeni çalışmalarını anlatan ünlü türkücü, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Alişan, sonbaharda içinde arabesk, fantezi, sürpriz olarak cover şarkıların da olabileceği albümünü piyasaya çıkaracağını müjdeledi.

Ünlü türkücü, mayıs ayında Çağla Şıkel ile birlikte kamera karşısına geçeceği yeni komedi dizisinin de haberini verdi. Yaz sezonunda izleyici ile buluşacak komedi dizisinde yine bir mahalle hikayesi işlenecek.

"İNSANLAR ENTRİKALI DİZİ İZLEMEKTEN SIKILDI"

Son yıllarda TV ekranlarındaki dizileri eleştiren Alişan, "İnsanlar bol entrikalı diziler izlemekten sıkıldı. Bol entrika için uç şeyler yapmaya başladık” dedi.

Türk gelenek örf ve adetlerinden uzak senaryoların işlendiğini dile getiren ünlü isim, dönem dizilerinin de tarihi yansıtmadığını söyledi. "Koskoca Kanuni Sultan Süleyman’ı haremde yaşayan bir adam gibi gösterdik. Padişahlık dönemi boyunca sefer sefer dolaşmış, at üzerinden inmemiş ve biz bu adamı sadece saray içerisindeymiş gibi gösterdik" diyen Alişan, tarihi saptırdığımızdan dert yandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği 6 ay içerisinde evleneceğim sözünün hatırlatılması üzerine Alişan, artık söz verirken tarih belirtmeyeceğini, söz verdiği dönemde bir ilişkisinin olduğunu ancak evlilik yoluna giremediğini belirtti.