Abone Ol

Ali Koç konuştu, sosyal medyadan yorum yağdı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe TV'de kadro dışı bırakılan futbolcular ve görevden alınan antrenörler ile ilgili herkesi şoke eden açıklamalarda bulundu.

Ali Koç konuştu, sosyal medyadan yorum yağdı

Koç'un yaptığı bu konuşmanın ardından sosyal medya adeta yıkıldı...

Fenerbahçe TV’de son aylarda Fenerbahçe içerisinde yaşanan olaylar ile ilgili konuşan Ali Koç’un yaptığı açıklamalarda sosyal medya üzerinde günün en çok konuşulan konusu oldu.

Kaç’un ”Beşiktaş maçı öncesinde salonda bir halı görüyorlar. Soruluyor, bu halı ne diye? Bir arkadaş ‘Bugün Beşiktaş bizi yenecek, hocanın cenazesini halıya saracağız' diyor.

Maç başlayacak ya, Beşiktaş maçı. Maç berabere bitince ne prim alamayacaklarından ve hocanın gitmeyeceğinden konuşup üzülüyorlar.” ve ”Bu antrenörlerin bilgisayarlarını inceledik.

28 Haziran’dan itibaren tüm antrenman programını, tüm performans raporları, her şey dışarıya sızdırılmış. Fenerbahce.org uzantılı mail adreslerinden önce kendi başka hesaplarına daha sonra üçüncü kişilere bu bilgileri dışarıya ilettikleri ortaya çıkıyor. Niye? Bilemiyorum.

Sizin özel bilginiz dışarı sızdıktan sonra bir sürü yere gidebilir.” açıklamalarının ardından sosyal medyada tepkiler arttı.

İşte sosyal medyada yapılan yorumlar…

Ali Koç konuştu, sosyal medyadan yorum yağdı - Resim: 1

Ali Koç konuştu, sosyal medyadan yorum yağdı - Resim: 2

Ali Koç konuştu, sosyal medyadan yorum yağdı - Resim: 3

Ali Koç konuştu, sosyal medyadan yorum yağdı - Resim: 4