Abone Ol

Ali Eyüboğlu haklı mı? İşte Seda Öğretir'in o elbisesi!

MEDYAFARESİ ÖZEL- VİDEO- Spiker Seda Öğretir'in Galatasaray’ın şampiyonluğu sonrasında ana haber bülteninde giydiği kıyafet tartışmalara neden oldu. Peki o kıyafet hangi renk?

Ali Eyüboğlu haklı mı? İşte Seda Öğretir'in o elbisesi!

İŞTE SEDA ÖĞRETİR’İN TARTIŞMALARA NEDEN OLAN O ELBİSESİ! VİDEO

Spiker Seda Öğretir’in Galatasaray’ın şampiyonluğu sonrasında ana haber bülteninde sarı-kırmızı kıyafet giydiği ile ilgili iddialar ortalığı karıştırdı. Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu Seda Öğretir’in giydiği kıyafeti sarı kırmızı olduğu gerekesiyle köşesinde eleştirdi.

Seda Öğretir ise Ali Eyüboğlu’nun bu iddialarına Twitter’dan yanıt verdi. Elbisesinin ışık nedeniyle sarı kırmızı göründüğünü aslında turuncu olduğunu ve Ali Eyüboğlu’ndan özür yazısı beklediğini söyledi.

Bugün ise Ali Eyüboğlu Seda Öğretir’in canlı yayında giydiği elbisenin resmini çekti ve Twitter adresinden yayınladı. Seda Öğretir’in ise Ali Eyüboğlu’na cevabı gecikmedi. Elbisenin ışık nedeniyle sarı kırmızı göründüğünü aslında renginin turuncu olduğunu tekrarladı. Seda Öğretir aynı zamanda Ali Eyüboğlu’nu stüdyoya davet ederek "bir kahvemi içersiniz kendi gözlerinizle görüp ikna olursunuz" dedi.

Peki Seda Öğretir’in tartışmalara neden olan elbisesi hangi renk!

Seda Öğretir’in o akşam yayınlanan ana haber bülteni dikkatli izlendiğinde giydiği elbisenin tek renk olduğu ve aslında sarı kırmızı gibi görünen çizgilerinin ışık oyunları, kamera hareketleri ve Seda Öğretir’in hareketleri sırasında değiştiği fark ediliyor. Aslında Seda Öğretir ve Ali Eyüboğlu’da haklı.

Eda Gedikoğlu/ Medyafaresi

İŞTE SEDA ÖĞRETİR’İN TARTIŞMALARA NEDEN OLAN O ELBİSESİ! VİDEO

SEDA ÖĞRETİR TARTIŞMALAR İÇİN NE DEMİŞTİ?

ALİ EYÜBOĞLU SEDA ÖĞRETİR’İN KIYAFETİ İÇİN NE DEMİŞTİ?