Abone Ol

Ali Babacan'dan Erdoğan'ı Kızdıracak Sürtük Yorumu

Medyafaresi.com Özel Haber: DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Erdoğan'ın ''Sürtük'' Sözünü ilk kez medyafaresi.com'a değerlendirdi. Ağza Alınmayacak Sözler bunlar diyen Babacan ''Siyasette temiz bir dili çok önemsiyoruz'' şeklinde konuştu.

Ali Babacan'dan Erdoğan'ı Kızdıracak Sürtük Yorumu

Deva Partisi Lideri Ali Babacan medyafaresi.com'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sürtük sözcüğünü milletin kullandığı bir dil olarak açıklamasına ilişkin sorusuna ''Ağza alınmayacak sözler bunlar. Bizim dilimiz temiz bir dil. Siyasette temiz bir dili çok önemsiyoruz.'' yanıtını verdi.

Ali Babacan Adalar İlçe Başkanlığı binasının açılışını yapmak için Büyükada'ya geldi.

Vapurla Büyükada'ya ulaşan Babacan ve beraberindekileri Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, CHP İlçe Başkanı Ercan Akpolat ve Kent Konseyi Başkanı İskender Özturanlı tarafından da hoşgeldiniz denildi.

DEVA partisi İlçe Başkanı Yener Parlak ile birlikte Adalar ilçe binasının açılışını yapan Babacan burada vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı.

“DEVA damlaları birikiyor, sel oluyor. Sel olan damlalar inşallah bütün barajları yıkacak. Seçim günü geldiğinde oy pusulasında vatandaşlarımız damlanın, DEVA Partisi'nin altına evet mührünü bastığında Beştepe'de duvarlar titreyecek. Ondan sonrası kolay. Bu iş bizde.”

“Sorunlar hızlı bir şekilde çözülmeye başlayacak”

“Avrupa'nın en büyük nüfusu bizde. En genç nüfus bizde. En büyük topraklar, en büyük tarım alanları bizde. Fakat çok kötü bir yönetim de bizde. Bu kötü yönetim ilk seçimde müsait bir yerde inip bizler iş başına geldiğimizde sorunlar çok hızlı bir şekilde çözülmeye başlayacak. DEVA kadroları buna inanıyor. Bizim tek amacımız özgür ve zengin bir Türkiye.”

“Gazeteci, yazar, yorumcu konuşmaktan korkmayacak”

“Kabustan uyanıp bir yudum su içme hızında bu ülkede her şey düzelmeye başlayacak. Özgürlük, anında… Herkes nefes almaya başlayacak. Gençler sosyal medya kullanmaktan korkmayacak. Gazeteciler, yazarlar, yorumcular konuşmaktan korkmayacak. Onun için korkma Türkiye diyoruz.”

Müşerref Seçkin Müşerref Seçkin
Kaynak: Medyafaresi.com