Abone Ol

Aleyna Tilki'den yağmur altında iç çamaşırsız dans videosu

Şarkıcı Aleyna Tilki, Instagram hesabından paylaştığı dans videosuyla dikkatleri yine üzerine çekti. Aleyna Tilki'nin sütyen takmadığı görülürken, İstanbul'u etkisi altına alan yağmur hakkında dikkat çekici satırlar paylaştı.

Aleyna Tilki'den yağmur altında iç çamaşırsız dans videosu

Paylaşımıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, yağmur altında yaptığı kalça dansını paylaştı. Tişörtüyle dans eden Tilki'nin sütyen giymediği takipçilerin gözünden kaçmadı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ve çoğu zaman da yazdıklarıyla eleştirilerin hedefinde olan Aleyna Tilki, son günlerde İstanbul’u etkisi altına alan yağmur hakkında paylaşımda bulundu.

Aleyna Tilki, Rihanna'nın "Work" şarkısı eşliğinde bahçede yağmur altında dans etti. Tişörtle dans eden genç şarkıcı kıvrak hareketler sergilediği videosuna kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

"SANA SÜTYEN ALAYIM MI?"

Takipçilerinin "Hasta olursun" uyarısını yaptığı Aleyna Tilki'ye bazı takipçileri de "Sana sütyen alayım mı?" gibi yorumlar yaptı.

Aleyna Tilki'den yağmur altında iç çamaşırsız dans videosu - Resim: 1

İşte Aleyna’nın yağmur dansı videoları ile süslediği o paylaşımı:

“Bulutlar falan ağlamıyor. Yağmur damlaları yeryüzüne inip benimle eğlenmek istiyor belkide… Doğayla bütünleşin, yağmurun altında ıslanın ve mutlu olun!

Anneler babalar, çocuklarınıza ‘yağmurda dışarı çıkma hastalanırsın’ demeyin! Asıl yağmuru bilmeyen ve onunla bir olmayan insanlar hastadır, hem de kalıcı olarak!”

İŞTE O VİDEO