Abone Ol

Al Pacino’dan davet alan Meryem Uzerli Hollywood’a gidiyor

Hollywood devi Al Pacino ile sık sık bir araya gelen Meryem Uzerli, usta oyuncudan yeni bir proje için davet aldı. Ancak ikinci çocuğuna hamile olan Uzerli, buluşmayı doğum sonrasına erteledi.

Al Pacino’dan davet alan Meryem Uzerli Hollywood’a gidiyor

Hürriyet yazarı Mehmet Üstündağ'ın köşesinde paylaştığı yazı ile birlikte  Meryem Uzerli, Hollywood’un dev ismi Al Pacino tarafından yeni bir film projesini konuşmak üzere Los Angeles’a davet edildiği öğrenildi.Ancak ikinci çocuğuna hamile olduğunu belirten güzel oyuncu, daveti erteledi.

Uzerli, aralık ayında doğum yaptıktan 1 ay sonra Amerika’ya uçacak ve Oscar’lı oyuncuyla bir araya gelecek. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde canlandırdığı ‘Hürrem’ karakteriyle dünya çapında şöhret olan Meryem Uzerli, Amerika’da da büyük ilgi görüyor.

“Baba”, “Kadın Kokusu” gibi efsanevi filmlerle adını sinema tarihine yazdıran Al Pacino ile dost olan güzel oyuncu, Los Angeles’a gittiği her fırsatta Pacino’yla da bir araya geliyor. Daha önce de bir araya gelip yemek yiyen ikili, fırsat buldukça yeni projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuyor. Pacino’dan yine davet alan Meryem Uzerli, usta oyuncunun da içinde olduğu bir proje için görüşme yapacak.