Abone Ol

Akşener İstifa Edeceğini Açıklayan Yavuz Ağıralioğlu ile randevusunu iptal etti

Candaş Tolga Işık ise, Akşener'in randevuyu iptal ettiğini, gerekçe olarak ise görüşmeden önce canlı yayında istifasını duyurmasını olduğunu aktardı.

Akşener İstifa Edeceğini Açıklayan Yavuz Ağıralioğlu ile randevusunu iptal etti

Candaş Tolga Işık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, daha önce İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den 'istifa etmek' için randevu aldığını canlı yayında açıklayan İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun, randevusunun iptal edildiğini duyurdu.

HaberTürk sunucusu Mehmet Akif Ersoy, İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun kendisine attığı mesajı aktardı. Ağıralioğlu Altılı Masa'daki aday belirleme süreci ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili sert sözlerinin ardından, yarın istifa edeceğini canlı yayında ilan etti.

Işık paylaşımında, "SİZE Bİ' SON DK HABERİ VEREYİM: Meral Akşener, Yavuz Ağıralioğlu'na yarın 13'te verdiği randevuyu az önce iptal etti. Gerekçe Yavuz Bey'in görüşme öncesin tv'ye çıkıp istifasını duyurması. Bu iptal az önce kendisine de bildirildi." ifadelerini yazdı.

İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Ağıralioğlu'nun Akşener ile görüşeceği ve partiden istifa edeceği yönündeki haberler üzerine ANKA Haber Ajansı’na açıklama yaptı. Zorlu, şunları söyledi:

“İstifa müessesi kişinin tek taraflı bir karar verme usulüdür. Böyle bir düşünce ve tutumun ifadesidir. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir.”