Abone Ol

AKP'lilerin teleferik keyfi! Kapalı tesisi açtırdılar

AKP Denizli İl Teşkilatı olağan toplantısını, AKP’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın daveti üzerine Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda yaptı.

AKP'lilerin teleferik keyfi! Kapalı tesisi açtırdılar

KAPALI TESİSİ AÇTIRDILAR

Tesislerin kapanış saatinin 18.30 olduğunu kaydeden CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, “AKP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ne yazık ki; har vurup, harman savurmaya devam ediyor.

AKP il teşkilatı için belediyenin tesislerini açtırıp, teleferik keyfi yaptırıp, Keşkek Kebabı ziyafeti yaptırıyor.

AKP'lilerin teleferik keyfi! Kapalı tesisi açtırdılar - Resim: 1

Buradan kendisine soruyorum; ey Zolan, tesisin kapalı olduğu saatlerde hangi yetkiyle sen bu tesisi açtırıyorsun, siz AKP’liler ayrıcalıklı bir zümre misiniz ki, vatandaşa kapalı olan yeri keyfinize göre açtırıp ziyafet veriyorsunuz. Yeter artık milletin sırtından inin!”

İşte o video...

MASRAFLAR BELEDİYENİN KASASINDAN MI ÇIKTI?

Sancar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Vakit geçmeden Sayın Osman Zolan derhal çıkıp Denizli halkından özür dilemelidir. Yenilen yemeğin, binilen teleferiğin parasının kimin cebinden çıktığı derhal açıklanmalıdır. Tesiste görev yapan emekçilere ek mesai ödenmiş midir? Ödenmişse hangi bütçeden ödenmiştir? Belediye başkanı olmanız size milletin kör kuruşunu çarçur etmenize imkân mı sağlıyor?”

AKP'lilerin teleferik keyfi! Kapalı tesisi açtırdılar - Resim: 2

Çık dürüstçe açıkla:

“Gece yarısına kadar yapılan Teleferik keyfinin maliyeti ne kadardır? Sizin keyfiniz o saatte güvenlik riski oluşturmuş mudur? Vatandaşa ayrı, AKP’lilere ayrı saat uygulaması bir belediye başkanına yakışmakta mıdır?”

AKP'lilerin teleferik keyfi! Kapalı tesisi açtırdılar - Resim: 3

Garip gurabanın kör kuruşunu kendiniz ve yandaşlarınızın keyfi için seferber eden belediye başkanı olarak tarihe geçtiniz. Sizi kutluyorum Sayın Zolan, durmak yok, israfa devam!