Abone Ol

AKP'ye Göre Benzin Kuyruğu Yok, Araba Bolluğu Varmış

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, benzin istasyonlarında oluşan araç sıralarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

AKP'ye Göre Benzin Kuyruğu Yok, Araba Bolluğu Varmış

Dolar/TL kurundaki hızlı artış üzerine, 25 Kasım gecesi itibarıyla geçerli olacak şekilde akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı gerçekleşti. Buna göre, benzine 1 lira 2 kuruş, motorine 1 lira 6 kuruş ve LPG'ye 65 kuruş zam yapıldı.

Zam öncesi sürücüler, akaryakıt istasyonlarına akın etti

AKP'Lİ VEKİLDEN TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMA 

AKP Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmelerin ardından Mecliste açıklamalarda bulundu.

AKP'li Aydemir bir gazetecinin “Akaryakıt zamları sonrası benzin istasyonlarında oluşan araç sıralarıyla ilgili bir değerlendirmeniz olur mu?” sorusuna şaşırtan bir cevap verdi.

“BENZİN İSTASYONLARINDA KUYRUK YOK”

Aydemir, “Zamlarla ilgili benzin istasyonlarında bir kuyruk yok arkadaşlar. Kuyruk nereden kaynaklanıyor biliyor musun? Bunu ben Plan Bütçe Komisyonunda bir iki defa daha altını çizerek söyledim. Araç sayısı fazla ondan kaynaklı.

Bunu ara ara o resimleri gösterip sanki efendim zamlardan kaynaklı kuyruk varmış gibi göstermeye çalışan özellikle trol medyada bir kesim var. Onların aktarımıdır bu. Dolayısıyla böyle bir şey yoktur diyorum.