Abone Ol

AKP'li Metiner'den iktidarı karıştıracak ihanet iması!

AKP eski Milletvekili ve Star Gazetesi yazarı Mehmet Metiner, 27 Mayıs'tan çıkarılacak dersler başlıklı yazısında AKP'yi karıştıracak bir imada bulundu.

AKP'li Metiner'den iktidarı karıştıracak ihanet iması!

Mehmet Metiner, darbe tartışmaları ilk başladığında “İçimdeki ses şöyle diyor: Devletin kritik noktalarına yerleştirilmiş Gül’cü unsurlara dikkat! Özellikle MSB koridorlarındakilere. FETÖ mücadelesinde başı çekenleri tasfiye konusunda Gül kisveli kripto unsurlar devrede. Bu seferki darbe ‘biz kılıklılar’dan gelmesin. Aman dikkat!” ifadelerini kullanmıştı.

AKP’li Metiner, 27 Mayıs’ın yıl dönümünde ise “Bugün sadece darbecilere karşı çıkarsak eksik ve yanlış olur. Darbenin siyasi ayağı en az darbeciler kadar lanetli. Menderes’in en yakın siyasetçi arkadaşları tarafından uğradığı ihanet bir o kadar lanetli” dedi ve DP lideri Adnan Menderes’in Milli Savunma Bakanı’nın darbeyi bildiği halde Menderes'e haber vermemesine dikkat çekti.

HER İKİSİ DE BAŞBAKAN MENDERES’E İHANET EDER

Metiner, “27 Mayıs darbesi olduğunda Milli Savunma Bakanlığı (MSB) koltuğunda oturan kişi Ethem Menderes’tir. Koltuğu devraldığı kişi, yani selefi ise Şemi Ergin’dir. Her ikisi de Başbakan Menderes’e ihanet eder.

Yazının devamı için TIKLAYIN