Abone Ol

AKP'li Metiner: Kimin kiminle beraber olduğunu not ettik

Eski AKP milletvekili Mehmet Metiner, "Not ettik" başlıklı yazısında "Ey bir yerlere selam göndermek gayretine giren ezik ‘İslamcı’ kardeşim!" ifadesini kullandı.

Metiner: Kimin kiminle beraber olduğunu not ettik

Metiner, "Erdoğan’la veya AK Parti’nin icraatlarıyla bir sorunun varsa, eleştiri hakkını doğru niyetle ve doğru bir zeminde kullan" dedi.

Metiner, Star'daki yazısında "Kimin kiminle beraber olduğunu not ettik. Bütün benzemezlerin Erdoğan düşmanlığı ekseninde nasıl aynı cephede bir araya getirilebildiklerini not ettik" ifadesini kullandı.

Metiner yazısının ilgili bölümünde şunları yazdı:

Ey bir yerlere selam göndermek gayretine giren ezik “İslamcı” kardeşim! Erdoğan’la veya AK Parti’nin icraatlarıyla bir sorunun varsa, eleştiri hakkını doğru niyetle ve doğru bir zeminde kullan! Haksızlığa karşı çıkıyorum algısıyla kardeşlerine haksızlık yapma! En önemlisi de ABD, AB ve İsrail gibi küresel güçlerin içerideki işbirlikçileriyle aynı safa yerleşme! Geçmişte Abdülhamid’e haklı gibi görünen argümanlarla muhalefet eden o meşhur İslamcı zatların, Abdülhamid’in devrilmesinden sonra nasıl bir yıkıma sebebiyet verdiklerini, hangi güçlerin değirmenine su taşıdıklarını unutma!