Abone Ol

AKP’li kadın başkan aşk tuzağına düştü

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre; Sakarya Ferizli’de AKP Kadın Kolları Başkanı Rahime D., Facebook’ta tanıştığı kişinin kurbanı oldu. Cinsel içerikli sırlarını paylaştığı sanal aşkına, 16 bin lira kaptırınca soluğu savcılıkta aldı…

AKP’li kadın başkan aşk tuzağına düştü

AKP’nin Sakarya Ferizli İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Rahime Meral D., geçen yıl sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabına “Selamün aleyküm” mesajı gönderen Mehmet H.Ö. ile tanıştı. Gerçek adını dahi bilmediği adama ‘bikinili’ fotoğrafını gönderip telefonda cinsel içerikli konuşmalar yapan D., bir süre sonra şantaja maruz kaldı. D., kendisini Bursa Tapu Kadastro Müdür Yardımcısı olarak tanıtan kişi tarafından nasıl şantaja uğradığını ve dolandırıldığını savcılık ifadesinde şöyle anlattı:

EVLİLİK NİYETİ: Bu kişiye karşılık verince arkadaşlığımız başladı. 8 yıldır eşinden ayrı olduğunu, bir kızı bulunduğunu, evlilik niyetinde olduğunu ve ciddi bir arkadaşlık kurmak istediğini söyledi. Ona ‘Facebook profilinde resim yok, senin gerçek biri olduğunu nereden bileyim?’ dedim. Bunun üzerine bana dört resmini gönderdi. Daha sonra samimiyetimiz arttı ve evlilik maksatlı Facebook üzerinden mesajlaşmaya başladık. Telefondan da konuşup birbirimizi tanımaya çalıştık.

FOTOĞRAFIMI GÖNDERDİM: Bana güven aşıladıktan sonra cinsel içerikli konuşmalar yapma girişiminde bulundu. Ben önce reddettim ancak daha sonra telefonda cinsel içerikli konuşmalarımız oldu. Arkadaşlarla gittiğimiz bir otelde bikinili fotoğraflar çektiğimizi anlatmıştım, göndermemi istedi. Önce kabul etmedim, ısrar edince bikinili resmim ile saçlarımın açık olduğu resmimi gönderdim.

24 AYRI HAVALE: Çeşitli ailevi sorunlarını anlatarak benden para istedi. Israrı üzerine kredi bile çektim. En son havale yaptığım bin 800 TL’lik hesabın Ahmet Ü. adlı kişiye ait olduğunu öğrendim. Farklı tarihlerde 24 ayrı ATM işlemi ile ona 90 ila 3 bin 500 TL arasında değişen toplamda 16 bin lira para gönderdim. Sürekli para isteyince artık gönderemeyeceğimi söyledim. ‘Bikinili fotoğrafın ile cinsel içerikli konuşmalarımızı abin ile paylaşacağım. Arkadaşlarına da göndereceğim. Seni Ferizli’ye rezil edeceğim’ diyerek şantaj yapmaya başladı.

sözcü/ Kamil Elibol