Abone Ol

AKP'li isim, AKP dönemindeki fotoğraf ile Mansur Yavaş'ı eleştirdi

AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, yoğun kar yağışının etkisi altında olan Ankara'da, AKP döneminde çekilen fotoğrafları paylaşarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yönetimini suçladı.

AKP'li isim, AKP dönemindeki fotoğraf ile Mansur Yavaş'ı eleştirdi

Ankara'da dün sabahın erken saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle cadde ve sokaklar tamamen kara büründü.

Özellikle yüksek kesimlerde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Kar yağışı nedeniyle ulaşım yavaşlarken, polis ekipleri trafiğin yoğun olduğu bölgelerde sürücüleri yönlendirerek ulaşımı rahatlatmaya çalıştı.

Kış lastiği bulunmayan araçlar trafikte ilerlemekte güç çekerken, bazı araçlar yolda kaldı. Vatandaşlar, yolda kalan araçlar iterek çıkarmaya çalıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kar küreme ve tuzlama çalışması başlatılırken, kentin çeşitli noktalarında çok sayıda trafik kazası meydana geldi.

AKP DÖNEMİNDE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLA YAVAŞ'I SUÇLADI

Ulaşımda yaşanan sorunlarla ilgili AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin Mansur Yavaş yönetimini eleştirdi. Ancak Şahin'in Twitter'dan paylaştığı fotoğraflar 2018 yılına, yani AKP dönemine ait olduğu ortaya çıktı.

Şahin, 2018 yılında İhlas Haber Ajansı’nın servis ettiği fotoğrafı şu notla paylaştı:

Daha ilk kar sınavında Mansur Yavaş sınıfta kaldı. #Ankara’nın ana arterleri, bulvarları kilitlenmiş durumda. Hiç önlem alınmamış; yolları açmak için de yeterli çaba yok. Bir kez daha gördük ki belediyecilik akılla, birikimle, ekiple, gönülle yapılır; bu özellikler CHP’de yok.

AKP'li isim, AKP dönemindeki fotoğraf ile Mansur Yavaş'ı eleştirdi - Resim: 1