Abone Ol

19 yaşındaki AKP'li Yusuf Özoğul'u aşağılamaya çalışan İYİ Partili Mine Koraş'a soruşturma

19 yaşındaki gencin seçim broşürü dağıtırken alay ve sözlü tacize maruz kalması sosyal medyada büyük tepki çekti. #İyikiVarsınYusuf etiketiyle gencin maruz kaldığı çirkin tavır sosyal medyada gündem oldu.

Yusuf Özoğul'u aşağılamaya çalışan İYİ Partili Mine Koraş'a soruşturma

İyi Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlatıldı.

İYİ Partili Mine Koraş, İstanbul Pendik'te AKP'nin seçim çalışmaları kapsamında broşür dağıtan gence yönelik tavrıyla sosyal medyada tepki çekti.

Koraş, AKP'li genç ile yaşadığı diyaloğu sosyal medyadan paylaşırken, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın sosyal medya hesabı Twitter'dan konuya ilişkin "Yusuf kardeşim. Senin bu edebin, sabrın, vakarın ve asaletin, maruz kaldığın çirkinliği ve kötülüğü yenecek"mesajını paylaşmıştı.

Yer İstanbul'un Pendik, Çamçeşme Mahallesi...

Gönüllü çalışan bir genç AK Parti'nin seçim broşürlerini dağıtıyor. Ancak broşürü verdiği bir kadının alaycı tavrına maruz kalıyor.

Sözlü sataşmayı yapan kişi İYİ Parti Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mine Koraş...

Hedefindeki kişi ise 19 yaşındaki Yusuf Özoğul.

Genci alaycı bir üslupla sözlü taciz eden Koraş, o anları da cep telefonuna kaydetti, ardından da sosyal medya hesabından yayınladı.

İyi Partili Mine Koraş'ın broşür dağıtan bir genci sözlü tacizi ve aşağılama çabası sosyal medyada büyük tepki çekti.

Tüm sözlü taciz ve aşağılamaya rağmen soğukkanlılığını koruyan 19 yaşındaki Yusuf Özoğul'un tavrı ise büyük takdir topladı..

"Biz gönül işimize devam ettik"

Yusuf Özoğul yaptığı açıklamada, "Şu an her şey ortada ki aşağılanan kendi partileri ve kendisidir. Eyvallah dedim. Ondan sonra Cumhurbaşkanımızın bize verdiği talimatlara tevazu ile samimiyetle gayretle sloganlarımızla biz gönül işimize devam ettik" dedi.

Yaşanan gelişmeleri memleketi Bayburt'ta anneannesinin cenazesinde öğrenen Yusuf, Cumhurbaşkanlığı'ndan davet aldı.

"Tek dileğim buydu"

Özoğul tek dileğinin bu olduğunu belirterek, "İstanbul'a doğru yola çıkacağım Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile buluşma fırsatı buldum" dedi.

İyi Partili Koraş'a tepkiler sosyal medyadan çığ gibi yağdı.

Koraş, paylaşımına yorum yapan birisine "Bu çocuk uyuşturucu bağımlısı olsa, bu zihniyetin eline düşmesinden çok daha iyi" cevabı vererek bir skandala daha imza attı.