Abone Ol

AKP’li Bülent Turan’dan İmamoğlu’na 74 KM Yanıtı: Komik Bile Değilsin, Zavallı

AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "Tatildeydim. AKP'li bir vekil havalimanına 74 kilometre uzaklıkta olduğumu yazdı. Hangi otelde kaldığımı nereden biliyor? Bu detaya nasıl hakim oldu?" sözlerine yanıt verdi.

AKP’li Bülent Turan’dan İmamoğlu’na 74 KM Yanıtı: Komik Bile Değilsin, Zavallı

İmamoğlu’nun kaldığı otelin paylaşım yapmadan önce yapılan haberlerde geçtiğini savunan AKP’li Turan, "Kendince yine bir mağduriyet bulmuş! Şaka gibi. Kaldığı otelin haber yapılma saati: 16.53. Benim attığım tweetin saati: 21.45. Yok takip ediyormuşum! Yok 74 km’yi nerden bulmuşum? Google Maps’ten buldum! Komik bile değilsin, zavallı" ifadelerini kullandı.

Turan, sözlerini desteklemek için görseller de paylaştı:

İmamoğlu ne demişti?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 26 Temmuz Salı akşamı Habertürk’te Teke Tek yayınının konuğu oldu. İmamoğlu, burada ‘unutmayacağım’ diyerek, "AKP’nin bir önceki grup başkanvekili, Çanakkale Milletvekili... Twitter’dan bildirim düştü. 'Sayın Başkan havalimanına 74 kilometre mesafedesiniz. Uçağa binip derhal İstanbul’a gelemiyor musunuz?' minvalinde bir eleştiri. Bakın yemek sonrası bir masada oturuyoruz, yan tarafta da otelin sahibi. Döndüm, 'Beyefendi bu otel havalimanına kaç kilometre?'. '74' dedi. Benim hangi otelde kaldığımı nereden biliyor? 74 kilometre olduğu bilecek kadar detaya nasıl hakim?" açıklamasını yaptı.

Esenyurt’taki sel felaketinden sonra Bülent Turan ise sosyal medyada İmamoğlu’na şu ifadelerle seslenmişti: