Abone Ol

AKP'li Belediye Demet Akalın Alişan için yasak dinlemedi

AKP'li belediye, koronavirüs önlemleri kapsamında restoranlara getirilen müşteri kabul etme yasağını şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için deldi.

AKP'li Belediye Demet Akalın Alişan için yasak dinlemedi

Son dönemle hızla yükselişe geçen koronavirüs vakaları nedeniyle hükümet bir dizi önlemler almıştı. Bunlardan birisi de restoranların müşteri kabul etme kısıtlamasıydı.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine giden şarkıcı Demet Akalın ve Alişan için Şanlıurfa Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri’ndeki restoran açıldı. İkilinin restoranda yemek yediği anları şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından paylaştı.

“KAMU KURUMLARI HÜKÜMETİMİZİN ALDIĞI KARARLARI ÇİĞNİYOR”

Sözcü'den Evren Demirdaş'ın haberine göre; Yasağa rağmen şarkıcılar için restoran yasağının delinmesine tepki gösteren Eyyübiye ilçe belediyesi eski meclis üyesi Bilal Tekatlı sosyal medya hesabından şu tepkiyi gösterdi;

“Esnafa günah, belediyeye mübah mı? Sn valim @Abdullah_Erin47 restaurant ve lokantalar sadece paket servisi olacaktı. Kamu kurumları, hükümetimizin aldığı kararları çiğniyor ise vatandaş ne yapsın. Gereğini yapmanız dileği ile”