Abone Ol

Akit'in tuhaf Aleyna Tilki manşeti: Kokuşmuş mahalle..

Akit Gazetesi, 20 yaş altı için uygulanan sokağa çıkma yasağıyla ilgili tepki çeken bir haber hazırladı. Akit Gazetesi manşetinde, "‘Kokuşmuş mahallenin’ pohpohladığı Aleyna Tilki, sokağa çıkamayacak" sözlerine yer verdi.

Akit'in tuhaf Aleyna Tilki manşeti: Kokuşmuş..

İşte Akit Gazetesi'nin o haberi...

"'Magazin dünyası’ diye tabir edilen ‘kokuşmuş mahallenin’ pohpohlayarak ‘sanatçı’ adı altında piyasaya sürdüğü Aleyna Tilki, gece yarısından itibaren 20 yaş ve altı için getirilen sokağa çıkma yasağı kapsamında, yasak kalkana kadar sokağa çıkamayacak.

Akit'in tuhaf Aleyna Tilki manşeti: Kokuşmuş mahalle.. - Resim: 1Sokağa çıkma yasağı Aleyna Tilki'yi vurdu: Yaşım yetmiyor..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bilim Kurulu'nun önerileri doğrultusunda koronavirüsle mücadele kapsamında alınan yeni kararları açıklamış ve 65 yaş üzeri gibi 1 Ocak 2000 doğumlu ve üzeri olanlarından sokağa çıkmasına yasak getirilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan o açıklamasında sözlerini şöyle sürdürmüştü:

"Ülkemizin tamamıyla daha önce 65 yaş üstüne uyguladığımız sokağa çıkma uygulamasını 20 yaş altına getirmektir. Gece yarısından itibaren 1 Ocak 2000 ve üstü tarihli doğumlularda tıpkı 65 yaş üstü gibi sokağa çıkamayacaktır. Bununla gençlerimizi de çocuklarımızı da ciddi manada kontrol altına almak durumundayız. 65 yaş üstü sıkıntıda da 20 yaş altı sıkıntıda değil diye elimizde böyle bir garanti yok."

Tilki de yasağa takıldı

Piyasaya sürüldüğü günden bu yana, gençlere ahlaksız ‘Batı’ kültürünü aşılayan Aleyna Tilki, bu kararın ardından sokağa çıkamayacak. Tilki'nin 2000 doğumlu olduğu biliniyor." (akit)