Abone Ol

AkdenizTürk D - Smart'ta

"Türkiye'nin Milli Televizyonu” sloganıyla yola çıkan AkdenizTürk TV’nin frekansı değişti! AkdenizTürk yeni frekansıyla birlikte D-smart ile Teledünya’dan da yayına başladı.

AkdenizTürk D - Smart'ta

AkdenizTürk TV Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen “Biz değişmedik, frekansımız değişti” diyerek iddialı bir çıkış yaptı! Bundan tam 23 yıl önce kurulan ve sırasıyla Metro TV, Akdeniz TV, AkdenizTürk TV isimlerini alan Türkiye’nin Milli Televizyonu, bundan böyle 11095 Dikey 30000 frekansından izleyiciyle buluşacak. Ekim 2010 tarihinde usta televizyoncu Yüksel Evsen’in satın almasıyla yükseliş trendine geçen AkdenizTürk TV adından sıkça bahsettiriyor! Evsen’in almasından önce yerel bir televizyon kanalı olan AkdenizTürk TV, RTÜK uydu lisansını aldıktan sonra Dünyaya açıldı!

Yaklaşık 1 yıldır uydudan yayın yapan AkdenizTürk Televizyonu 23 Aralık tarihi itibariyle yeni frekansı olan 11095 V 30000 üzerinden yayına devam ediyor. Bu frekans bir süre önce Türksat tarafından yayınları durdurulan Samanyolu TV ve grubu tarafından kullanılıyordu! AkdenizTürk TV’nin yeni frekansının bu nedenle çok daha geniş bir seyirci kitlesine sahip olduğu tahmin ediliyor.

D-SMART 266.KANALDAN YAYINA BAŞLADI!

AkdenizTürk TV yeni uydu frekansıyla birlikte D-Smart üzerinden de yayına başladı. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen’in açıklamasına gore D-Smart 266.kanal üzerinden izlecisiyle buluşan AkdenizTürk TV’nin bu sıralamada olmasının özel bir anlamı var! Evsen “Yaptığımız araştırmada D-Smart üzerinde yayın yapan onlarca alternatif kanal var. Özellikle Halk TV, Yurt TV gibi kanallar ile bölgesel yayında, müzik-eğlence türü yayında etkin olan televizyonlar var! En çok izlenen alternative kanallar D-smant üzerinde 260 ile 275 arasında yer alıyor. Kumandada en kolay tuşlanacak sıralama olan 266’da yer almak bizim özel tercihimizdi” diyerek kanal sıralamasını özellikle seçtiklerini altını çizdi.

DİGİTÜRK VE TELEDÜNYA ÜZERİNDEN DE İZLENECEK!

AkdenizTürk TV’nin uydu frekansıyla izlenme ağı da değişti. AkdenizTürk TV 11095 V 30000 Türksat 4A frekansıyla birlikte D-Smart 266. Kanal, Teledünya 132.Kanal, akdenizturk.com web adresi, İphone-Android uygulama va Digitürk üzerinden de izlenebilecek.

DEĞİŞEN FREKANSIMIZ, BİZ AYNIYIZ!

AkdenizTürk TV Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Evsen yaptığı açıklamada yeni dönem yayın politikalarından anlattı. Evsen açıklamasında şunları söyledi: “Ocak 2016 tarihinden itibaren Türk televizyon izleyicisine çok daha farklı bir kanal sunmayı istiyoruz. Türkiye’nin her gün ayrı bir stres yaşadığı şu günlerde daha izlenebilir, daha eğlenceli ve fakat Türkiye gerçeklerinden de bahseden bir kanal olmak amacındayız. Hiçbir siyasi partiye ne yakınlık, ne uzaklığımız var! AkdenizTürk Televizyonu hem iktidarın, hem muhalefetin gür sesi olacak! Daha çok parti içi demokraside sesleri kısılanların sesi olacak! Ak Parti’ye AKP demeyen, MHP içindeki liderlik yarışına kayıtsız kalmayan, CHP’de seslerini yeterince duyuramayanların da televizyonu olacak AkdenizTürk! Öte yandan anketlerde ve ekranlarda ‘Öteki partiler’ olarak adlandırılanların da sesi olacak. Adana ve Akdeniz Bölgesi’nden çıktığını unutmadan, mahalli olaylara takılıp kalmadan yeni bir Türkiye televizyonu olacak. Seyircilerimiz bilmeli ki değişen sadece frekansımız! Biz eski AkdenizTürk’üz.. Duruşumuz, cesaretimiz ve yayıncılıktaki inadımız devam edecek!”

İşte AkdenizTürk TV'nin yeni frekansı ve izlenme ağı:

Türsat 4A         : 11095 V 30000