Abone Ol

Aşı Yaptırmayacağım Diyen Aleyna Tilki'ye Soruşturma

Bir vatandaş, genç şarkıcıyı "Aşıya güvenmiyorum" sözleri nedeniyle CİMER’e şikâyet etti. Tilki hakkında 'halkı korku ve paniğe sürüklediği' iddiasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Aşı Yaptırmayacağım Diyen Aleyna Tilki'ye Soruşturma

"Anneme, kendime ve kardeşime koronavirüs aşısı yaptırmayacağım çünkü güvenmiyorum" açıklamasını yapan genç şarkıcı Aleyna Tilki hakkında soruşturma açıldı.

Aleyna Tilki, "Anneme, kendime ve kardeşime aşı yaptırmam. güvenmiyorum! İnsanları Korona değil, ilaçlar öldürüyor" paylaşımı tartışmaya neden olmuştu. Bir vatandaş, genç şarkıcıyı bu sözleri nedeniyle CİMER’e şikâyet etti.

Günaydın'ın haberine göre; söz konusu vatandaş, dilekçesinde "Aleyna Tilki, devleti aşağılayıp halk arasında korku ve paniğe neden oldu" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki hakkında 'halkı korku ve paniğe sürüklediği' iddiasıyla İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Genç şarkıcı, kısa süre önce pandemide işsiz kalan müzisyenlerle ilgili bir proje başlatmak istediği sözleriyle gündeme gelmişti.