Abone Ol

"Ailem Jigolo olduğumu biliyor!" Golden'dan inanılmaz itiraflar!!!

Yaşadıklarını "Bir Jigolonun Günlüğü" şeklinde kitaplaştıran Golden'dan inanılmaz itiraflar..

"Ailem Jigolo olduğumu biliyor!" Golden'dan inanılmaz itiraflar!!!

O kendini lüks hayatı ve kadınlar tarafından şımartılmayı seven bir adam olarak tanımlıyor. Resmi olarak kartviziti var mı bilemiyoruz ancak jigolo olduktan sonra kendine taktığı bir isim var: Golden

30 yaşında, bugüne kadar yaptığı tek resmi iş vücut geliştirme eğitmenliği. Gerçekten çok iyi görünümlü bu adam kendini kadınların hizmetine adamış bir 'jigolo'. Onu erkek fahişelerdenh ayıran tek ve net bir özelliği ise asla para almaması. Kadınlar 'Golden'ın hizmetini lüks hediyeler, dünya seyehatleri, arabalarla geri ödüyorlar.

"Ailem Jigolo olduğumu biliyor!" Golden'dan inanılmaz itiraflar!!! - Resim: 1

'Herhalde hayataki en şanslı adam benim' diyen Golden (gerçek adı Greg) yaptığı işi çok seviyor ve 'hayatı yaşamanın en fantastik yolu' olarak değerlendiriyor.

Bugüne kadar ünlü Hollywood yıldızlarına, jet sosyete bayanlarına ve çok yüksek mevkilerdeki işkadınalarına hizmet veren Golden, Londra'nın iyi semtlerinden biri olan West Hampstead'te oturuyor. Yaşadıklarını 'BİR JİGOLONUN GÜNLÜÄžÜ' şeklinde kitaplaştıran Golden, kitapta İngiltere'nin en zengin adamlarından birine verdiği hizmetten tutun da Amerikalı çok zengin müşterisi için New York'a uçuşunu anlatıyor. Kitapta cinsel detaylara girmeyen Golden, müşterilerinin isimlerini de şifrelemiş.

KÜÇÜKKEN KADINLAR KONUSUNDA BAŞARISIZDIM

Adı henüz Greg ve de yaşı 17 yaşındayken ilk cinsel deneyimini yaşayan Gordon, lafı bile edilmeyececek kadar kötüydü. Tanıştığı bir müzisyen arkadaşıyla gittiği sosyete partilerini hayatının şansı olarak değerlendiren Golden, orada yavaş yavaş zengin kadınlar tarafından tanınmaya başlamış. 20 yaşında ise artık tam gün jigololuk yapmaya başlamış. Lüksü ve kadınları çok sevdiğini belirten Golden, bu yaşam tarzının kariyer olmasada kesinlikle muhteşem olduğunu savunuyor. 'İnsanlar pişmanlık hissedip hissetmediğimi soruyor, New York'da Central Park manzaralı bir evde, muhteşem ve çok zengin bir sarışınla çılgın bir gece geçiriyorum. Benim bu konu hakkında söyleyebileceğim tek şey 'Wow' dır.

"Ailem Jigolo olduğumu biliyor!" Golden'dan inanılmaz itiraflar!!! - Resim: 2

AİLEM BİLİYOR VE GURUR DUYUYOR

Yaşam tarzımı ailem biliyor, babam pek çok deneyimim olduğu ve kadınlar etrafımda pervane olduğu için benimle çok gurur duyuyor. Babam hayatı boyunca vücut geliştirmeci olarak çalıştı ve beni kesinlikle doğru toplumsal değerlerle yetiştirdi.

Kesinlikle kadınları çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Bir jigolo arkadaşım müşterilerinden birine aşık oldu ve evlendiler. Umarım birgün bu benim de başıma gelir.

Habertürk