Abone Ol

Ahu Yağtu Paramparça dizisinde!

Star TV ekranlarında yayınlanan Paramparça dizisinin kadrosuna ünlü bir isim katıldı. Ahu Yağtu, Paramparça dizisinde Dilara'nın yakın arkadaşı avukat Candan’ı canlandıracak.

Ahu Yağtu Paramparça dizisinde!

FOTOGALERİ İÇİN TIKLA

Cem Yılmaz’ın eski eşi Ahu Yağtu, televizyon ekranlarına geri döndü. Ünlü manken Star TV’nin reyting rekortmeni dizisi Paramparça’nın kadrosuna dahil oldu. Ahu Yağtu, “Paramparça” dizisiyle setlere döndü, çekim saatleri oğlu Kemal’e göre ayarlandı.

Eski manken ve oyuncu Ahu Yağtu, 3 yıl aradan sonra setlere döndü. En son “Bir Çocuk Sevdim” adlı dizide rol alan Yağtu, “Paramparça” ekibine dahil oldu.  Dizide Dilara’nın (Ebru Özkan) en yakın arkadaşı ve aynı zamanda boşanma avukatı Candan’ı canlandıracak olan eski manken, çekim saatlerinin oğlu Kemal’e yeterince vakit ayırabileceği şekilde ayarlandığını söyledi. Çekimler nedeniyle oğlunu ihmal etmeyeceğini belirten Yağtu, başrolü Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay ve Ebru Özkan’ın paylaştığı diziyi ilgiyle izlediğini belirterek “Bu ekibe dahil olduğum için çok mutluyum” dedi. Ahu Yağtu, “Aşk ve Ceza” adlı dizide de Nurgül Yeşilçay’la birlikte rol almıştı.

Ahu Yağtu ilk kez bir erkekle!