Abone Ol

Ahmet Şık: O Görüşmenin Geride Kalan 9 Dakikası Daha Önemli

Ahmet Şık, Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz'ın telefon konuşmasının gizlenen kısmını yorumladı: "Kayıt birçok kişiye çökmeye çalışan sistemi ve sahiplerinin kim olduğunu anlamamıza yardım edecek."

Ahmet Şık: O Görüşmenin Geride Kalan 9 Dakikası Daha Önemli

TİP Milletvekili Ahmet Şık, Veyis Ateş ve Sezgin Baran Korkmaz arasında geçen telefon konuşmasının yayınlanmayan kısmını sorguladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Şık, "Hem ismi en çok anılan malum bakan ve daha birçok isim geri kalan o 9 dakikada dile getiriliyor" dedi.

Ahmet Şık'ın tweetleri şöyle:

-S.B. Korkmaz ile Veyis Ateş arasında yapılan ve kayda alınan telefon konuşmasından bir hayli kişi haberdar. Sevilay Yılman, Fatih Altaylı, bugünkü yazısıyla Saygı Öztürk ve son olarak İsmail Saymaz kaydın 3 dakikalık kısmını dinlediğini yazdı/söyledi.

-Konuşmayı dinlediğini söyleyen herkes toplamı 12 dakika olan kaydın aynı 3 dakikasını dinlediğinden bahsediyor. O kısımda Veyis Ateş'in "meblağ" diyerek paradan bahsettiği, S.B.Korkmaz'ında "10 milyon Euro" diyerek meblağı telaffuz ettiğini artık herkes biliyor.

-Geri kalan 9 dakikada neler konuşulduğu daha önemli. Çünkü hem ismi en çok anılan malum bakan ve daha birçok isim geri kalan o 9 dakikada dile getiriliyor.