Abone Ol

Ahmet Hakan Erdoğan’ı Kızdıracak: Hükümet Çıplak semazen Tartışmasını Sever

Ahmet Hakan bugünkü yazısında muhalefeti eleştireyim derken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve AK Parti hükümetini kızdıracak açıklamalarda bulundu.

Ahmet Hakan Erdoğan’ı Kızdıracak: Hükümet Çıplak semazen Tartışmasını Sever

Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde “Dünya Belediyeler Birliği Kültür Zirvesi” gerçekleştirildi.

Bu zirvedeki etkinlik kapsamında Ziya Azazi isimli dansçının yarı çıplak gösterisi semazen gösterisini andırırken birçok kesim tarafından bu duruma tepki yağmıştı. Ahmet Hakan’da bugünkü yazısında aslında AKP hükümetinin bu tartışmaları sevdiğini açıkladı.

"HÜKÜMET ÇIPLAK SEMAZEN TARTIŞMALARINI SEVER"

“İktidar hangi tür tartışmaları sever” başlığıyla bugünkü köşesinde muhalefeti eleştirmeye çalışan Ahmet Hakan aynı zamanda AKP hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da kızdıracak ifadelerde bulundu.

AKP’nin işine gelen tartışmalardan dört tanesini maddeler halinde yazan Ahmet Hakan Çıplak semazen tartışmalarından memnun olduğunu öne sürdü.

Ahmet Hakan’ın saydığı maddeler arasında şu tartışmalar vardı:

Diyanet İşleri Başkanlığı tartışmalarını sever.

Belediye etkinliklerindeki alkol tartışmalarını sever.

Çıplak semazen tartışmalarını sever.

Laiklik tartışmalarını sever.

Ahmet Hakan bu cümlelerle hükümeti ikiyüzlülükle suçlarken “Yani demem o ki... İktidar, kültürel alanla ilgili her türlü tartışmaya bayılır. Sağ olsun kendilerini muhalif olarak konumlandıran basınımız, iktidarın sevdiği tartışma konularını bulup ortaya çıkarmakta çok mahir” diye yazdı.