Abone Ol

Ahmet Hakan ve Sözcü'nün Ozan Güven tartışması

Ozan Güven’in kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasının yankıları sürerken, haberin ilk kimin tarafından yapıldığı Sözcü ve Ahmet Hakan arasında tartışmaya neden oldu.

Ahmet Hakan ve Sözcü'nün Ozan Güven tartışması

Sözcü adliye muhabiri Hayati Arıgan imzasıyla ilk olarak Sözcü’nün internet sitesinde ardından da diğer haber platformlarında yayınlanan haber için Hürriyet Gazetesi yazarı Ahmet Hakan’dan bugün bir çıkış geldi.

Ahmet Hakan, bugünkü köşesinde ''Ozan Güven olayını patlatan iki muhabir'' başlığıyla yer verdiği yazısında olayı ortaya çıkaran isimlerin Hürriyet İstihbarat Muhabiri Özge Eğrikar ile Hürriyet Magazin Servisi Muhabiri İsmail Bayrak olduğunu iddia etti.

Ahmet Hakan ve Sözcü'nün Ozan Güven tartışması - Resim: 1

Bu iddianın ardından Sözcü haber müdürü Deniz Ayas Twitter hesabından Ahmet Hakan’ı etiketleyerek “Ozan Güven, Deniz Bulut ‘atlatma’ haberini yapan Sözcü muhabiri Hayati Arıgan’dır. Hem de sizden 48 saat önce. Bizden görsel isteyen Kanal D’deki arkadaşlara hatta isimlerinizi zikrettiğiniz Hürriyet’teki arkadaşlara sorarsanız onlar da izah edecektir” paylaşımında bulundu.

Ahmet Hakan ve Sözcü'nün Ozan Güven tartışması - Resim: 2

Sözcü.com.tr’den de ‘Ozan Güven’den Deniz Bulutsuz’a şiddet’ haberinin gerçek hikayesi! başlığında bir içerik yayınlanarak haberin servis ediliş anından sonraki gelişmelerine kadar her şey gün gün anlatıldı.