Abone Ol

Tuvana Türkay rezil oldu: Onur Tuna’nın yüz ifadesine dikkat

Başrollerini Tuvana Türkay ile Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı 'Ağır Romantik' filminin galası yapıldı. Galada oyuncu Tuvana Türkay'ın sözleri soğuk rüzgarlar estirdi.

Tuvana Türkay rezil oldu: Onur Tuna’nın yüz ifadesine dikkat

Ağır Romantik’ filminin galasında başrol oyuncuları Onur Tuna ve Tuvana Türkay arasında soğuk rüzgarlar esti. Onur Tuna, “Biz çekerken çok eğlendik” sözleriyle dalga geçen Tuvana Türkay’a fena bozuldu. Onur Tuna ve Altan Erkekli’nin yüzünün şekli değişti.

Onur Tuna'nın 'çekimlerde çok eğlendik' açıklamasının ardından mikrofonların çevrildiği Tuvana Türkay 'Çok eğlendik klişelerine girmeyeceğim' dedi.

Türkay'ın açıklamaları soğuk rüzgarlara neden oldu...

İŞTE YAŞANAN O ANLAR...

KUSUR GÖRENİNDİR!

Oyuncu, çok konuşulan sözleri hakkında sosyal medya hesabından açıklama yayınladı: Röportaja çıkmadan, içeride bütün oyuncular bu cümlenin klişeliğiyle gülüp eğlendik. En az çekilen 10 filmin 8 tanesinin galasında 'Biz çekerken çok eğlendik' denmesinin şakasını yaptığım için kusura bakmayın. Çünkü inanılmaz derecede kötü niyetli, kötü kalpli ve kötülükle beslenen insanlar olduğunuz aklımdan çıkmış. Ayrıca partnerim 'Eğlenerek çektik' diyor. Dolayısıyla kusur görenindir.